Print af bøger, hæfter og enkeltsider

Fremstil hurtigt publikationer med højhastighedsprint og integreret efterbehandling

Digitalt print af bøger hæfter og enkeltsider

Domino tilbyder en række løsninger til print af publikationer, herunder en selvstændig digital printer med integreret efterbehandling, til produktion af bøger og hæfter samt indstik i aviser, blade og kataloger.

Dominos inkjet-press K630i, printer op til 150 m/min og opfylder alle s/h-printbehov. Printeren kan konfigureres som en simple stand alone-løsning eller med indbygget efterbehandling, der reducerer mindsker spild og øger effektiviteten ved mindre serier. Den fleksible Domino Editor RIP ripper jobbet og sørger for at resultatet bliver enestående.

Gå på opdagelse i vores printere til bøger og hæfter nedenfor.

Digitalt print af bøger hæfter og enkeltsider

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL BØGER, HÆFTER OG ENKELTSIDER

Trojan™ T3-OP

Trojan™ T3-OP

Trojan™ T3-OP muliggør højkvalitets farveprint i fire farver, direkte på alle materialer med blækmodtagelige overflader som pap, postkort, kasser, papirposer, træplanker eller tykkere genstande som blisterkuverter eller foldede kasser klar til forsendelse.
GÅ TIL PRODUKT
K630i

K630i

K630ikan producereover 20 millioner sider om måneden, uden udsving i hastighed,kvalitet eller produktionsmængde, og levererden højeste kvalitet til den laveste pris pr. side. Vælg mellem Dominos prisvenlige vandopløselige sorte blæk eller den højeffektiv UV-hærdedeblæk, der kan fæstepå det bredeste udvalg af overflader, herunder glossede og coatede materialer. DaK630i er nem at betjene og vedligeholde, med få forbrugssto...
GÅ TIL PRODUKT
K600i

K600i

Efterprinteren er konfigureret til den ønskede udskriftsbredde, integreres den let i ethvert printproces eller kan fungere som selvstændig s/h-printpress. K600i printer variable data, såsom alfanumerisk tekst, stregkoder og 2D-koder -herunder QR-koder og grafik - i høj kvalitet og med en hastighedpå op til 200 m/min. Printeren bygger på Piezo Inkjet-teknologien og givermulighed for at printe med både UV-hærdetog vandopløseligtblæk. ...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS