Etiketprinter

Print dine egne etiketter med en etiketprinter fra Domino Systems

Vores digitale desktop-printere er specialudviklede til at kunne producere etiketter i høj kvalitet. Det giver dig mulighed for selv at forestå produktionen af etiketter, hvilket medfører, at du kan nøjes med kun at printe efter behov og dermed også mindske din lagerbinding. Vi har en etiketprinter til dig – uanset hvor stor eller lille din produktion er.

Vi har en etiketprinter til ethvert formål 

Hos Domino Systems har vi allerede forhandlet printere til en bred vifte af forskellige brancher, og vi ved, at forskellige industrier opererer med forskellige retningslinjer og krav. Vi kan derfor garantere, at vi – uanset din branche og dit formål - kan finde en etiketprinter til dig i vores store udvalg. Du vil opleve mange fordele ved at erhverve dig din egen etiketprinter, eksempelvis:

  • Bedre kontrol over fejl og forsinkelser
  • Mulighed for at printe efter behov
  • Undgå besvær med at hyre ekstern partner
  • Nedsæt spild af etiketter
  • Mulighed for hurtigere at ændre og optimere etiketter

Hvis du skal printe etiketter til flasker, kan du læse mere om vores printere til dette formål her

Hos Domino Systems værdsætter vi god service 

Et af vores vigtigste fokusområder er kundetilfredshed. Vi garanterer derfor, at du vil opleve en høj kvalitet, når du printer etiketter fra vores kvalitetsprintere. Derfor leverer vi heller ikke standardløsninger, men skræddersyer i stedet løsninger, som passer perfekt til vores kunders behov. Vi indgår gerne i dialog med dig omkring dine behov, hvor vi også gerne besøger din virksomhed, så vi bedre kan rådgive dig om hvordan en løsning fra Domino Systems kan lette din hverdag.


Hvis du har brug for en printer til etiketter, kan vi tilbyde langt mere end teknologisk førende produkter. Vi har også mulighed for at tilbyde dig en lang række serviceydelser, såsom fleksible servicekontrakter og teknisk helpdesk.


Vi kan også tilbyde finansiering ved køb af vores løsninger, hvor du både har mulighed for at lease på traditionelle vilkår, ligesom du har mulighed for Pay per Code. Med Pay per Code betaler du en fast pris, hvor både forbrugsstofferne, reservedelene og serviceudgifterne er medregnet i prisen.
Derudover er vi ved Domino Systems også bevidste om vores sociale ansvar for et mere grønt og bæredygtigt miljø. Derfor kan du også kontakte vores serviceafdeling, hvis du har en udtjent printer, som du ønsker at skrotte. 

Lad os finde din næste etiketprinter

Hvis du har spørgsmål omkring hvilken etiketprinter, der passer bedst til dig og dine behov, eller du allerede nu ved, at du gerne vil have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på tlf. 47 10 73 00. Du har også mulighed for at henvende dig til os på mail kontakt@dominosystems.dk, eller via vores kontaktformular her, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt og uforpligtende tilbud. 

 

Etiketprinter

GÅ PÅ OPDAGELSE I ETIKETPRINTERE

Kiaro!

Kiaro!

Inkjet-printeren Kiaro!, til print af farveetiketter, er den førende in-house løsning til mindreserier, på grund af dens høje hastighed og kvalitet. Denne printer udfører automatisk periodisk rengøring og udfører hvert printjobtil perfektion.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D printer brede, holdbare etiketter, der kan modstå snavs, fugt, slid og eksponering for UV-stråler - alt sammen med klare farver og i en opløsning på 1200 dpi.Takket være en avanceret blækformel og QuickLabels etiketter, opfylder etiketter fra Kiaro! 200D reglerne for GHS-faresymboler og er BS5609-certificeret - en af verdens mest krævende etiketstandarder.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 50D

Kiaro! 50D

Kiaro! 50D udskriver små, holdbare etiketter, der modstår store udfordringer iindustrielle miljøer.Ved hjælp af QuickLabels specielleblæk, der modstår ridser og afskrabninger, er Kiaro! 50D kompatibel med matpolypropylen (PP)og papirmaterialer uden laminering.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120 er en videreudvikling af inkjet printeren Kiaro! Kiaro! QL-120 har forbedret printhastighed, nem integrering i forskellige platforme og printer farveetiketter i høj kvalitet, der konkurrerer med flexografiske etiketter. Printeren er nem at installere og nem at bruge. QL-120 leverer en fremragende 1200 x 1200 dpi printkvalitet. QL-120 giver brugerne mulighed for at printe meget smalle etiketter: fra 1,27 cm op til 10,66 cm. Med evnen til at køre både korte og la...
GÅ TIL PRODUKT
QL-111

QL-111

QL-111 er den revolutionerende mellemklasseudvidelse til vores QuickLabel-printerfamilie, der kombinerer god printkvalitet med højhastighedsudskrivning og lave ejeromkostninger. QL-111 blev udviklet specielt til producenter, der ønsker at printe etiketter ved høje hastigheder.
GÅ TIL PRODUKT
QL-240

QL-240

QL-240 leverer fuldfarvetiketter i 1600 dpi og med en hastighed på 300 mm/sekund, hvilket gør det muligt at producere flotte farveetiketter internt. Etiketterne tilføre dine produkter merværdi og gør dem sporbare med streg- eller farvekoder. Og prisen peretiket ligger betydelig under markedsprisen.
GÅ TIL PRODUKT
QL-30 og QL-60

QL-30 og QL-60

GÅ TIL PRODUKT
QL-800

QL-800

Med QL-800 får man fleksibilitet og omkostningsbesparing. Skridtet imod digitalt at printe den rigtige etiket til den rigtige kunde i den rigtige mængde, vil komme enhver virksomhed til gode. QL-800 udskriver nemt etiketter med enhver tekst, stregkode eller grafik i overkommelige små partier.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

Trojan™ T2 er en lille, betjeningsvenlig og højteknologisk digital label press, med en printhastighed på op til 18 m/min, en overlegen udskriftsopløsning på helt op til 1600 dpi og en printbredde på 5 - 22 cm.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C er den første digitale højkapacitets-label press, der kan levere præcision over lange kørsler. Trojan™ T2-C levererkonsistent resultater ved 24/7-produktion i høje volumener og åbner nye døre indenfor etikettering. Trojan™ T2-C kører bemærkelsesværdigt stille og er et ideelt system til brand-ejere, trykkerier og mindre etiketproducenter, der ønsker at tilføje højopløsning...
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T4

Trojan™ T4

Trojan™ T4 er en avanceret og robust labelpress med laminator- og udstansningsmodul, der gør det muligt at fremstille variable serier af færdige etiketter inhouse. Trojan™ T4 er med sine knap 2,30 m længde, meget mindre end sammenlignelige systemer og optager således mindre plads.
GÅ TIL PRODUKT
Zebra ZT410

Zebra ZT410

Med en udskriftsbredde på 104 mm., har ZT410 udskriftshastigheder på op til 356 mm / sek. og tilbyder høj opløsning (600 dpi) ved udskrivning til små applikationer. Hold dine kritiske produktioner kørende effektivt. ZT410 er konstrueret med en metalramme og dobbeltside låge, så holdbarheden er høj. ZT410 printeren har mange tilslutningsmuligheder samt yderligere avancerede funktioner. ZT400 printere har USB, Serial, Ethernet og Bluetooth...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS