Etiketter print selv

Med din egen Domino Systems printer kan du printe etiketter i højeste kvalitet

Etiketter print selv

Print selv dine etiketter med en printer fra Domino Systems

Hos Domino Systems har vi printere, der er specialudviklet til at kunne producere etiketter i høj kvalitet. Vi har printere til ethvert formål, som alle er nemme at betjene, pålidelige og kan klare etiket-kravene uanset, hvilken branche din virksomhed er i. Du slipper dermed for at bestille etiketter eksternt og undgår samtidig spild. Med en printer fra Domino Systems bliver det muligt at lave print selv etiketter, der er præcis, som du ønsker det.

Lav og print dine egne etiketter 

Med en Domino Systems printer får du dit helt eget etikettrykkeri, hvor du kan printe lige efter dit behov. Du har mulighed for at printe både større og mindre serier af etiketter. Print selv etiketter med logo, hvor du selv kan styre volumen, og samtidig kan teste nye muligheder af. Således kan du printe test-etiketter ud, se resultatet og rette eventuelle fejl, før du sætter den store produktion i gang. Ligeledes slipper du både for besværet ved at hyre en ekstern etiketproducent og samtidig mindsker du spildforbruget af etiketter, da store produktioner oftest ikke bliver brugt op. Vores printere leverer i høj kvalitet, er driftssikre, og udfører arbejdet hurtigt, så du kan spare tid, energi og penge. 

Printere til ethvert formål 

Domino Systems har udviklet printere til alle tænkelige brancher og materialer. Der er etiketter på mange typer af produkter som f.eks. drikke- og fødevarer, kosmetik og farmaceutiske produkter. Der er forskellige retningsregler og krav til alle disse brancher, og vores printere udskriver etiketter, der lever op til enhver branches krav og standarder. Vi har mange forskellige teknologier, som løser alle slags behov.

Vores udvalg kan du se her:

Udover de mange forskellige typer af printere, så har vi også printersoftware, tilbehør og reservedele til alle printerne. Du kan læse mere om vores store udvalg, og hvad de enkelte printere er ideelle til her. 

Vi har en stærk dansk serviceafdeling med kompetente serviceteknikere og fem udkørselspunkter - så vi dækker hele Danmark. Du vælger selv hvilken servicepakke der passer bedst til jeres behov. Servicepakkerne kan du læse mere om her. 

Etiketter print selv – kontakt os i dag og hør hvordan

Hos Domino Systems gør vi vores ypperste for at gøre dig tilfreds. Derfor skræddersyr vi altid en aftale så den passer til dine behov. Vi indgår gerne i en dialog med dig om dine behov og nuværende produktion, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Desuden står vi altid klar til at rådgive dig om etiketter og printere, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. 47 10 73 00 eller på mail kontakt@dominosystems.dk for en uforpligtende dialog.

 

Etiketter print selv

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL FARVEETIKETTER

Kiaro!

Kiaro!

Inkjet-printeren Kiaro!, til print af farveetiketter, er den førende in-house løsning til mindreserier, på grund af dens høje hastighed og kvalitet. Denne printer udfører automatisk periodisk rengøring og udfører hvert printjobtil perfektion.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D printer brede, holdbare etiketter, der kan modstå snavs, fugt, slid og eksponering for UV-stråler - alt sammen med klare farver og i en opløsning på 1200 dpi.Takket være en avanceret blækformel og QuickLabels etiketter, opfylder etiketter fra Kiaro! 200D reglerne for GHS-faresymboler og er BS5609-certificeret - en af verdens mest krævende etiketstandarder.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 50D

Kiaro! 50D

Kiaro! 50D udskriver små, holdbare etiketter, der modstår store udfordringer iindustrielle miljøer.Ved hjælp af QuickLabels specielleblæk, der modstår ridser og afskrabninger, er Kiaro! 50D kompatibel med matpolypropylen (PP)og papirmaterialer uden laminering.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120 er en videreudvikling af inkjet printeren Kiaro! Kiaro! QL-120 har forbedret printhastighed, nem integrering i forskellige platforme og printer farveetiketter i høj kvalitet, der konkurrerer med flexografiske etiketter. Printeren er nem at installere og nem at bruge. QL-120 leverer en fremragende 1200 x 1200 dpi printkvalitet. QL-120 giver brugerne mulighed for at printe meget smalle etiketter: fra 1,27 cm op til 10,66 cm. Med evnen til at køre både korte og la...
GÅ TIL PRODUKT
QL-111

QL-111

QL-111 er den revolutionerende mellemklasseudvidelse til vores QuickLabel-printerfamilie, der kombinerer god printkvalitet med højhastighedsudskrivning og lave ejeromkostninger. QL-111 blev udviklet specielt til producenter, der ønsker at printe etiketter ved høje hastigheder.
GÅ TIL PRODUKT
QL-240

QL-240

QL-240 leverer fuldfarvetiketter i 1600 dpi og med en hastighed på 300 mm/sekund, hvilket gør det muligt at producere flotte farveetiketter internt. Etiketterne tilføre dine produkter merværdi og gør dem sporbare med streg- eller farvekoder. Og prisen peretiket ligger betydelig under markedsprisen.
GÅ TIL PRODUKT
QL-30 og QL-60

QL-30 og QL-60

GÅ TIL PRODUKT
QL-800

QL-800

Med QL-800 får man fleksibilitet og omkostningsbesparing. Skridtet imod digitalt at printe den rigtige etiket til den rigtige kunde i den rigtige mængde, vil komme enhver virksomhed til gode. QL-800 udskriver nemt etiketter med enhver tekst, stregkode eller grafik i overkommelige små partier.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

Trojan™ T2 er en lille, betjeningsvenlig og højteknologisk digital label press, med en printhastighed på op til 18 m/min, en overlegen udskriftsopløsning på helt op til 1600 dpi og en printbredde på 5 - 22 cm.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C er den første digitale højkapacitets-label press, der kan levere præcision over lange kørsler. Trojan™ T2-C levererkonsistent resultater ved 24/7-produktion i høje volumener og åbner nye døre indenfor etikettering. Trojan™ T2-C kører bemærkelsesværdigt stille og er et ideelt system til brand-ejere, trykkerier og mindre etiketproducenter, der ønsker at tilføje højopløsning...
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T4

Trojan™ T4

Trojan™ T4 er en avanceret og robust labelpress med laminator- og udstansningsmodul, der gør det muligt at fremstille variable serier af færdige etiketter inhouse. Trojan™ T4 er med sine knap 2,30 m længde, meget mindre end sammenlignelige systemer og optager således mindre plads.
GÅ TIL PRODUKT
Zebra ZT410

Zebra ZT410

Med en udskriftsbredde på 104 mm., har ZT410 udskriftshastigheder på op til 356 mm / sek. og tilbyder høj opløsning (600 dpi) ved udskrivning til små applikationer. Hold dine kritiske produktioner kørende effektivt. ZT410 er konstrueret med en metalramme og dobbeltside låge, så holdbarheden er høj. ZT410 printeren har mange tilslutningsmuligheder samt yderligere avancerede funktioner. ZT400 printere har USB, Serial, Ethernet og Bluetooth...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS