Etiketter til flasker

Domino Systems printere er udviklet til at kunne producere etiketter til flasker i høj kvalitet

Etiketter til flasker i høj kvalitet

Domino Systems printere er udviklet til at producere flaskeetiketter i høj kvalitet og til mange forskellige formål og brancher. Vores serier af højkvalitetsprintere er hurtige, pålidelige, nemme at betjene og har samtidig en høj driftssikkerhed, som nemt kan klare de store krav fra blandt andet drikkevarebranchen.

Flaske etiketter til ethvert formål 

Der findes mange forskellige etiketter til flasker, som stiller forskellige krav til de printere, som skal producere dem. Vores printere er udviklet til at kunne producere etiketter til øl flasker, etiketter til vinflasker og mange andre typer af flasker. Vi kan derfor imødekomme ethvert etiketteringsbehov og –krav. Etiketterne printes i farver og antallet af etiketter, som skal produceres, kan også variere fra produktion til produktion og derfor er det vigtigt med en printer, som kan tage højde for dette og klare skift i produktionen ofte. Med vores printere har du mulighed for at producere både større og mindre serier af etiketter til flasker, så produktionen tilpasses dit behov hver gang.

Vores printeres hastighed og driftssikkerhed sparer tid, energi og penge

Domino Systems har udviklet printere, som kan håndtere enhver form for etikettering og løse drikkevarebranchens krav. Vores printere producerer etiketter til alle type flasker i høj kvalitet og med lang holdbarhed, som kan imødekomme din produktions behov. Alt i alt er Dominos printere ideelle til drikkevarebranchen - hvor deres hastighed og driftssikkerhed sparer tid, energi og penge. Gå på opdagelse i vores mærkning- og etiketteringsprodukter til flasker nedenfor.

Udover etiketter til flasker tilbyder vi også printere til kodning og mærkning af produkter inden for mange forskellige brancher.

Du kan finde vores løsninger til utallige anvendelsesområder her. 

Domino Systems – Vi skræddersyr løsninger til vores kunder

Hos Domino Systems vil vi have den bedste kundetilfredshed. Derfor skræddersyr vi løsninger til vores kunder og deres specifikke behov. Vi leverer teknisk førende produkter i høj kvalitet til vores kunders individuelle behov og tilbyder mange services:

  • Finansiering
  • Fleksible serviceaftaler
  • Installation og træning
  • Operatørkurser
  • OEM-løsninger
  • CSR

Alle Domino Systems ydelser og værdier er med henblik på at skabe kundetilfredshed hos alle vores kunder.

Du kan læse mere om vores services her. 

Kontakt os og hør mere

Hos Domino Systems står vi altid klar til at rådgive dig indenfor etiketter til flasker og meget andet. Vores dygtige konsulenter kommer også gerne ud til dig og din virksomhed for at se produktionen og give den bedst mulige rådgivning og løsning til dit behov.

Du kan kontakte os på tlf. 47 10 73 00 eller mail kontakt@dominosystems.dk for en uforpligtende dialog eller besøg.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Etiketter til flasker

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL FARVEETIKETTER

Kiaro!

Kiaro!

Inkjet-printeren Kiaro!, til print af farveetiketter, er den førende in-house løsning til mindreserier, på grund af dens høje hastighed og kvalitet. Denne printer udfører automatisk periodisk rengøring og udfører hvert printjobtil perfektion.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D printer brede, holdbare etiketter, der kan modstå snavs, fugt, slid og eksponering for UV-stråler - alt sammen med klare farver og i en opløsning på 1200 dpi.Takket være en avanceret blækformel og QuickLabels etiketter, opfylder etiketter fra Kiaro! 200D reglerne for GHS-faresymboler og er BS5609-certificeret - en af verdens mest krævende etiketstandarder.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 50D

Kiaro! 50D

Kiaro! 50D udskriver små, holdbare etiketter, der modstår store udfordringer iindustrielle miljøer.Ved hjælp af QuickLabels specielleblæk, der modstår ridser og afskrabninger, er Kiaro! 50D kompatibel med matpolypropylen (PP)og papirmaterialer uden laminering.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120 er en videreudvikling af inkjet printeren Kiaro! Kiaro! QL-120 har forbedret printhastighed, nem integrering i forskellige platforme og printer farveetiketter i høj kvalitet, der konkurrerer med flexografiske etiketter. Printeren er nem at installere og nem at bruge. QL-120 leverer en fremragende 1200 x 1200 dpi printkvalitet. QL-120 giver brugerne mulighed for at printe meget smalle etiketter: fra 1,27 cm op til 10,66 cm. Med evnen til at køre både korte og la...
GÅ TIL PRODUKT
QL-111

QL-111

QL-111 er den revolutionerende mellemklasseudvidelse til vores QuickLabel-printerfamilie, der kombinerer god printkvalitet med højhastighedsudskrivning og lave ejeromkostninger. QL-111 blev udviklet specielt til producenter, der ønsker at printe etiketter ved høje hastigheder.
GÅ TIL PRODUKT
QL-240

QL-240

QL-240 leverer fuldfarvetiketter i 1600 dpi og med en hastighed på 300 mm/sekund, hvilket gør det muligt at producere flotte farveetiketter internt. Etiketterne tilføre dine produkter merværdi og gør dem sporbare med streg- eller farvekoder. Og prisen peretiket ligger betydelig under markedsprisen.
GÅ TIL PRODUKT
QL-800

QL-800

Med QL-800 får man fleksibilitet og omkostningsbesparing. Skridtet imod digitalt at printe den rigtige etiket til den rigtige kunde i den rigtige mængde, vil komme enhver virksomhed til gode. QL-800 udskriver nemt etiketter med enhver tekst, stregkode eller grafik i overkommelige små partier.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

Trojan™ T2 er en lille, betjeningsvenlig og højteknologisk digital label press, med en printhastighed på op til 18 m/min, en overlegen udskriftsopløsning på helt op til 1600 dpi og en printbredde på 5 - 22 cm.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C er den første digitale højkapacitets-label press, der kan levere præcision over lange kørsler. Trojan™ T2-C levererkonsistent resultater ved 24/7-produktion i høje volumener og åbner nye døre indenfor etikettering. Trojan™ T2-C kører bemærkelsesværdigt stille og er et ideelt system til brand-ejere, trykkerier og mindre etiketproducenter, der ønsker at tilføje højopløsning...
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T4

Trojan™ T4

Trojan™ T4 er en avanceret og robust labelpress med laminator- og udstansningsmodul, der gør det muligt at fremstille variable serier af færdige etiketter inhouse. Trojan™ T4 er med sine knap 2,30 m længde, meget mindre end sammenlignelige systemer og optager således mindre plads.
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS