Etikettering

Etikettering

Professionel rådgivning, optimale serviceydelser samt et stort udvalg af kvalitetsprintere til etikettering

Hvad er etikettering for jer og vil I have sammensat den bedste løsning?

Etikettering har gennemgået en stor udvikling fra at være en enkel papiretiket til at omfatte farverige og informationsbaserede etiketter. Uanset jeres behov, kan Domino Systems varetage jeres opgaver i forbindelse med etikettering.

Vi sammensætter en løsning til jeres behov

Hos Domino Systems sætter vi en ære i, at kunne tilbyde professionelle løsninger til alle brancher og behov. Vi har produkter til alle behov og opgaver inden for kodning, mærkning samt digitalt print og etikettering. Vores store erfaring gør, at vi kan tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger, som er tilpasset hver enkelt kundes specifikke behov.

Vi har et stort udvalg af printere, som kendetegnes ved deres høje produktionshastighed, kvalitet, robuste design samt deres ekstraordinære højopløselige farveprint. Vores overlegne effektivitet og kvalitet ved print på etiketter gør, at det er os I skal vælge i forbindelse med jeres næste printer.

Stort udvalg af printere til etikettering

Domino Systems ligger vægt på, at kunne tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning, som opfylder netop deres behov. Derfor har vi også et stort udvalg af printere til etikettering, uanset om I har brug for print af farveetiketter, s/h-etiketter, fremstilling af mindre eller større etiketserier, variabelt tryk på etiketter og meget andet.

Med vores printere som en inhouse løsning, slipper I for outsourcing og de omkostninger og det besvær, der er forbundet hertil. Samtidig opnår I en stor fleksibilitet og driftssikker etikettering.

Se et udvalg af vores store etiketteringsudstyr.

Installation og træning er en vigtig del af vores service

Hos Domino Systems sørger vi for, at hele processen, i forbindelse med jeres printer, forløber professionelt og problemfrit. Når jeres behov for en printer opstår, sørger vi for optimal rådgivning og hjælp, så I får netop den printer, som opfylder jeres behov bedst. Herefter sørger vores kompetente teknikere for, at printeren bliver installeret korrekt, at printeren er kalibreret samt tilpasset den pågældende produktlinje.

En vigtig del af vores servicetilbud består også i vores træning af vores kunder, så I opnår den mest optimale udskriftkvalitet, produktivitet og driftssikkerhed i forbindelse med vores produkter. Vi ønsker at sikre, at jeres kodning, mærkning og etikettering foregår nemt og problemfrit og vi går derfor ikke før, at jeres operatører er 100 % trygge ved, at betjene printeren selv.

Efter træningen står vi naturligvis altid til rådighed på vores supportlinje på tlf.: 4710 7300 / 1.

Gennem vores services har vi kunden i fokus

Udover vores professionelle service i forbindelse med rådgivning, køb og installation af printere samt træning af jeres operatører, tilbyder vi også vores kunder adskillige andre serviceydelser:

  • Finansiering
  • Fleksible serviceaftaler
  • Operatorkursus
  • OEM-services
  • Returordning for udtjente printere

Læs mere om vores mange serviceydelser samt vores CSR-politik.

Har I brug for rådgivning og hjælp?

Hvis I har spørgsmål om vores printere eller har brug for vejledning omkring hvilket udstyr, I skal vælge til kodning, mærkning eller etikettering på jeres arbejdsplads, hjælper vi gerne. Ring til os på telefonnummer: 4710 7300.


I kan også kontakte os gennem vores formular.

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL ETIKETTERING

K150

Domino K150 tilbyder variabel dataprint og er velegnet tilen lang række opgaver, såsom udskrivning af alt fra adresser og stregkoder til tal, logoer og grafik. Med Piezo Drop on Demand-teknologien printer den præcist og effektivt på et varieret udvalg af overflader, ved brug af solvent- eller vandbaseret blæk og / eller UV-modstandsdygtigt blæk. Printeren findes i to varianter:K150VR, med justerbart printhovedet, der gør det muligt at øge opl&os...
GÅ TIL PRODUKT

Trojan™ T2

Trojan™ T2 er en lille, betjeningsvenlig og højteknologisk digital label press, med en printhastighed på op til 18 m/min, en overlegen udskriftsopløsning på helt op til 1600 dpi og en printbredde på 5 - 22 cm.
GÅ TIL PRODUKT

Bitjet+

Dominos Bitjet+ er i stand til at holde trit med de hurtigste produktioner Bitjet+ printeren er løsningen til alle digitale in-line udskrivningsbehov, og printer op til lineære hastigheder på 800 m / min. Denne kompakte maskine er designet til at passe ind i selv de mindste rum, og har en fremragende præstation på tværs af en lang række applikationer, herunder web- eller trykpress, limlukkere, Rewindere, plastikkort, bogbinding og indpakningslinjer. De...
GÅ TIL PRODUKT

Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C er den første digitale højkapacitets-label press, der kan levere præcision over lange kørsler. Trojan™ T2-C levererkonsistent resultater ved 24/7-produktion i høje volumener og åbner nye døre indenfor etikettering. Trojan™ T2-C kører bemærkelsesværdigt stille og er et ideelt system til brand-ejere, trykkerier og mindre etiketproducenter, der ønsker at tilføje højopløsning...
GÅ TIL PRODUKT

Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C er den første digitale højkapacitets-labelpress, der kan levere præcision over lange kørsler. Trojan™ T2-C producerer konsistente etiketserieri høje volumener og åbner nye døre indenfor etikettering.
GÅ TIL PRODUKT

Trojan™ T4

Trojan™ T4 er en avanceret og robust labelpress med laminator- og udstansningsmodul, der gør det muligt at fremstille variable serier af færdige etiketter inhouse. Trojan™ T4 er med sine knap 2,30 m længde, meget mindre end sammenlignelige systemer og optager således mindre plads.
GÅ TIL PRODUKT

QL-111

QL-111 er den revolutionerende mellemklasseudvidelse til vores QuickLabel-printerfamilie, der kombinerer god printkvalitet med højhastighedsudskrivning og lave ejeromkostninger. QL-111 blev udviklet specielt til producenter, der ønsker at printe etiketter ved høje hastigheder.
GÅ TIL PRODUKT

Trojan™ T3-OP

Trojan™ T3-OP muliggør højkvalitets farveprint i fire farver, direkte på alle materialer med blækmodtagelige overflader som pap, postkort, kasser, papirposer, træplanker eller tykkere genstande som blisterkuverter eller foldede kasser klar til forsendelse.
GÅ TIL PRODUKT

K630i

K630ikan producereover 20 millioner sider om måneden, uden udsving i hastighed,kvalitet eller produktionsmængde, og levererden højeste kvalitet til den laveste pris pr. side. Vælg mellem Dominos prisvenlige vandopløselige sorte blæk eller den højeffektiv UV-hærdedeblæk, der kan fæstepå det bredeste udvalg af overflader, herunder glossede og coatede materialer. DaK630i er nem at betjene og vedligeholde, med få forbrugssto...
GÅ TIL PRODUKT

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D printer brede, holdbare etiketter, der kan modstå snavs, fugt, slid og eksponering for UV-stråler - alt sammen med klare farver og i en opløsning på 1200 dpi.Takket være en avanceret blækformel og QuickLabels etiketter, opfylder etiketter fra Kiaro! 200D reglerne for GHS-faresymboler og er BS5609-certificeret - en af verdens mest krævende etiketstandarder.
GÅ TIL PRODUKT

Kiaro! 50D

Kiaro! 50D udskriver små, holdbare etiketter, der modstår store udfordringer iindustrielle miljøer.Ved hjælp af QuickLabels specielleblæk, der modstår ridser og afskrabninger, er Kiaro! 50D kompatibel med matpolypropylen (PP)og papirmaterialer uden laminering.
GÅ TIL PRODUKT

Kiaro!

Inkjet-printeren Kiaro!, til print af farveetiketter, er den førende in-house løsning til mindreserier, på grund af dens høje hastighed og kvalitet. Denne printer udfører automatisk periodisk rengøring og udfører hvert printjobtil perfektion.
GÅ TIL PRODUKT

K600i

Efterprinteren er konfigureret til den ønskede udskriftsbredde, integreres den let i ethvert printproces eller kan fungere som selvstændig s/h-printpress. K600i printer variable data, såsom alfanumerisk tekst, stregkoder og 2D-koder -herunder QR-koder og grafik - i høj kvalitet og med en hastighedpå op til 200 m/min. Printeren bygger på Piezo Inkjet-teknologien og givermulighed for at printe med både UV-hærdetog vandopløseligtblæk. ...
GÅ TIL PRODUKT

QL-240

QL-240 leverer fuldfarvetiketter i 1600 dpi og med en hastighed på 300 mm/sekund, hvilket gør det muligt at producere flotte farveetiketter internt. Etiketterne tilføre dine produkter merværdi og gør dem sporbare med streg- eller farvekoder. Og prisen peretiket ligger betydelig under markedsprisen.
GÅ TIL PRODUKT

QL-30 og QL-60

GÅ TIL PRODUKT

QL-800

Med QL-800 får man fleksibilitet og omkostningsbesparing. Skridtet imod digitalt at printe den rigtige etiket til den rigtige kunde i den rigtige mængde, vil komme enhver virksomhed til gode. QL-800 udskriver nemt etiketter med enhver tekst, stregkode eller grafik i overkommelige små partier.
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog

omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS