Etikettering

Etikettering

Professionel rådgivning, optimale serviceydelser samt et stort udvalg af kvalitetsprintere til etikettering

Hvad er etikettering for jer og vil I have sammensat den bedste løsning?

Etikettering har gennemgået en stor udvikling fra at være en enkel papiretiket til at omfatte farverige og informationsbaserede etiketter. Uanset jeres behov, kan Domino Systems varetage jeres opgaver i forbindelse med etikettering.

Vi sammensætter en løsning til jeres behov

Hos Domino Systems sætter vi en ære i, at kunne tilbyde professionelle løsninger til alle brancher og behov. Vi har produkter til alle behov og opgaver inden for kodning, mærkning samt digitalt print og etikettering. Vores store erfaring gør, at vi kan tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger, som er tilpasset hver enkelt kundes specifikke behov.

Vi har et stort udvalg af printere, som kendetegnes ved deres høje produktionshastighed, kvalitet, robuste design samt deres ekstraordinære højopløselige farveprint. Vores overlegne effektivitet og kvalitet ved print på etiketter gør, at det er os I skal vælge i forbindelse med jeres næste printer.

Stort udvalg af printere til etikettering

Domino Systems ligger vægt på, at kunne tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning, som opfylder netop deres behov. Derfor har vi også et stort udvalg af printere til etikettering, uanset om I har brug for print af farveetiketter, s/h-etiketter, fremstilling af mindre eller større etiketserier, variabelt tryk på etiketter og meget andet.

Med vores printere som en inhouse løsning, slipper I for outsourcing og de omkostninger og det besvær, der er forbundet hertil. Samtidig opnår I en stor fleksibilitet og driftssikker etikettering.

Se et udvalg af vores store etiketteringsudstyr.

Installation og træning er en vigtig del af vores service

Hos Domino Systems sørger vi for, at hele processen, i forbindelse med jeres printer, forløber professionelt og problemfrit. Når jeres behov for en printer opstår, sørger vi for optimal rådgivning og hjælp, så I får netop den printer, som opfylder jeres behov bedst. Herefter sørger vores kompetente teknikere for, at printeren bliver installeret korrekt, at printeren er kalibreret samt tilpasset den pågældende produktlinje.

En vigtig del af vores servicetilbud består også i vores træning af vores kunder, så I opnår den mest optimale udskriftkvalitet, produktivitet og driftssikkerhed i forbindelse med vores produkter. Vi ønsker at sikre, at jeres kodning, mærkning og etikettering foregår nemt og problemfrit og vi går derfor ikke før, at jeres operatører er 100 % trygge ved, at betjene printeren selv.

Efter træningen står vi naturligvis altid til rådighed på vores supportlinje på tlf.: 4710 7300.

Gennem vores services har vi kunden i fokus

Udover vores professionelle service i forbindelse med rådgivning, køb og installation af printere samt træning af jeres operatører, tilbyder vi også vores kunder adskillige andre serviceydelser:

  • Finansiering
  • Fleksible serviceaftaler
  • Operatorkursus
  • OEM-services
  • Returordning for udtjente printere

Læs mere om vores mange serviceydelser samt vores CSR-politik.

Har I brug for rådgivning og hjælp?

Hvis I har spørgsmål om vores printere eller har brug for vejledning omkring hvilket udstyr, I skal vælge til kodning, mærkning eller etikettering på jeres arbejdsplads, hjælper vi gerne. Ring til os på telefonnummer: 4710 7300.


I kan også kontakte os gennem vores formular.

Etikettering

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL ETIKETTERING

Trojan™ T2

Trojan™ T2

Trojan™ T2 er en lille, betjeningsvenlig og højteknologisk digital label press, med en printhastighed på op til 18 m/min, en overlegen udskriftsopløsning på helt op til 1600 dpi og en printbredde på 5 - 22 cm.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C er den første digitale højkapacitets-label press, der kan levere præcision over lange kørsler. Trojan™ T2-C levererkonsistent resultater ved 24/7-produktion i høje volumener og åbner nye døre indenfor etikettering. Trojan™ T2-C kører bemærkelsesværdigt stille og er et ideelt system til brand-ejere, trykkerier og mindre etiketproducenter, der ønsker at tilføje højopløsning...
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T4

Trojan™ T4

Trojan™ T4 er en avanceret og robust labelpress med laminator- og udstansningsmodul, der gør det muligt at fremstille variable serier af færdige etiketter inhouse. Trojan™ T4 er med sine knap 2,30 m længde, meget mindre end sammenlignelige systemer og optager således mindre plads.
GÅ TIL PRODUKT
QL-111

QL-111

QL-111 er den revolutionerende mellemklasseudvidelse til vores QuickLabel-printerfamilie, der kombinerer god printkvalitet med højhastighedsudskrivning og lave ejeromkostninger. QL-111 blev udviklet specielt til producenter, der ønsker at printe etiketter ved høje hastigheder.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D printer brede, holdbare etiketter, der kan modstå snavs, fugt, slid og eksponering for UV-stråler - alt sammen med klare farver og i en opløsning på 1200 dpi.Takket være en avanceret blækformel og QuickLabels etiketter, opfylder etiketter fra Kiaro! 200D reglerne for GHS-faresymboler og er BS5609-certificeret - en af verdens mest krævende etiketstandarder.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 50D

Kiaro! 50D

Kiaro! 50D udskriver små, holdbare etiketter, der modstår store udfordringer iindustrielle miljøer.Ved hjælp af QuickLabels specielleblæk, der modstår ridser og afskrabninger, er Kiaro! 50D kompatibel med matpolypropylen (PP)og papirmaterialer uden laminering.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro!

Kiaro!

Inkjet-printeren Kiaro!, til print af farveetiketter, er den førende in-house løsning til mindreserier, på grund af dens høje hastighed og kvalitet. Denne printer udfører automatisk periodisk rengøring og udfører hvert printjobtil perfektion.
GÅ TIL PRODUKT
Zebra ZT410

Zebra ZT410

Med en udskriftsbredde på 104 mm., har ZT410 udskriftshastigheder på op til 356 mm / sek. og tilbyder høj opløsning (600 dpi) ved udskrivning til små applikationer. Hold dine kritiske produktioner kørende effektivt. ZT410 er konstrueret med en metalramme og dobbeltside låge, så holdbarheden er høj. ZT410 printeren har mange tilslutningsmuligheder samt yderligere avancerede funktioner. ZT400 printere har USB, Serial, Ethernet og Bluetooth...
GÅ TIL PRODUKT
QL-240

QL-240

QL-240 leverer fuldfarvetiketter i 1600 dpi og med en hastighed på 300 mm/sekund, hvilket gør det muligt at producere flotte farveetiketter internt. Etiketterne tilføre dine produkter merværdi og gør dem sporbare med streg- eller farvekoder. Og prisen peretiket ligger betydelig under markedsprisen.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120 er en videreudvikling af inkjet printeren Kiaro! Kiaro! QL-120 har forbedret printhastighed, nem integrering i forskellige platforme og printer farveetiketter i høj kvalitet, der konkurrerer med flexografiske etiketter. Printeren er nem at installere og nem at bruge. QL-120 leverer en fremragende 1200 x 1200 dpi printkvalitet. QL-120 giver brugerne mulighed for at printe meget smalle etiketter: fra 1,27 cm op til 10,66 cm. Med evnen til at køre både korte og la...
GÅ TIL PRODUKT
QL-30 og QL-60

QL-30 og QL-60

GÅ TIL PRODUKT
QL-800

QL-800

Med QL-800 får man fleksibilitet og omkostningsbesparing. Skridtet imod digitalt at printe den rigtige etiket til den rigtige kunde i den rigtige mængde, vil komme enhver virksomhed til gode. QL-800 udskriver nemt etiketter med enhver tekst, stregkode eller grafik i overkommelige små partier.
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS