Print på plastkort

Print hurtigt medlemskabsdetaljer, udløbsdatoer, sporbarhedsstregkoder og 2D-koder, fotos og grafik på plastkort

Print på plastkort

Vores digitale printere, printer på plast-, papir- og laminerede kort i en størrelse op på til B2 (500 × 707 mm).

Brug f.eks. de omkostningseffektive Domino Ax-printere til at skrive alfanumeriske cifre. Til stregkoder og 2D-koder anbefales Domino Bitjet+, der kan leveres med adskillige solvent-baserede blækvarianter med stor holdbarhed. Eller Dominos K600i-printer, der kan leveres med vandopløseligt blæk med høj kontrast eller UV-bestandigt blæk.

Alle løsninger kan nemt integreres med eksisterende print- og efterbehandlingsløsninger.

Gå på opdagelse i vores printere til plastkort nedenfor.

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL PLASTKORT

Bitjet+

Dominos Bitjet+ er i stand til at holde trit med de hurtigste produktioner Bitjet+ printeren er løsningen til alle digitale in-line udskrivningsbehov, og printer op til lineære hastigheder på 800 m / min. Denne kompakte maskine er designet til at passe ind i selv de mindste rum, og har en fremragende præstation på tværs af en lang række applikationer, herunder web- eller trykpress, limlukkere, Rewindere, plastikkort, bogbinding og indpakningslinjer. De...
GÅ TIL PRODUKT

Ax150i

Denne Inkjet-printerer udstyret med en ny generation Ink drop-teknologi, kaldet i-Pulse, der kontrollerer den individuelle blækdråbeformation og placering. i-Pulse medfører derfor både besparelser i blækforbruget og sikrer en høj printkvalitet. Domino Ax150i er nem at vedligeholde og servicere. Det indbyggede i-Tech-modul kan nemt skiftes, således at nedetid undgås og produktiviteten opretholdes.
GÅ TIL PRODUKT

Ax350i

Ved hjælp af en intuitiv touchskærm printes hurtigt meddelelser med flere tekstlinjer og antallet af fejlprint minimeres, da printeren er optimeret til maskinlæsbare koder (MRC). Dominos inkjet-printer Ax350i er udstyret med en ny generation Ink drop-teknologi, kaldet i-Pulse, der kontrollerer den individuelle blækdråbeformation og placering. i-Pulse medfører derfor både besparelser i blækforbruget og sikrer en høj printkvalitet.
GÅ TIL PRODUKT

Ax550i

Denne robuste og fleksible inkjet-printer er skabt til miljøer med behov for regelmæssig nedvaskning og klarer, grundet det robuste kabinet i rustfrit stål AISI 316 og IP66-klassificerede elektronik, både vand og støv i store mængder. Deninnovative printer leverer hurtigt højkvalitetsprint med flere tekstlinjer og er velegnet til print af maskinlæsbare koder.
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog

omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS