Mærkning på SunLase

Mærk med højkvalitetsbilleder og variable data direkte på kasser

Mærkning på SunLase

Mærkning med laser på SunLase-coating er en flot løsning til kodning og mærkning af kasser. 

Teknologien giver mulighed for at mærke med højkvalitetsbilleder og variable data direkte på kasser. Kassen coates med SunLase®-patches fra Sun Chemical og koden fremkaldes herefter med en Domino-laser.

Gå på opdagelse i vores mærkning- og etiketteringsprodukter til SunLase nedenfor.

Mærkning med laser på Sunlase-coating

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL SUNLASE

D120i

D120i

Domino D120i er yderst fleksibel og kan indpasses på selv de mindste områder, hvilket gør den nem,at integrere i eksisterende produktionsmiljøer.Printerens nye i-Tech-scanhoved, der er det hurtigste af sin art, er både lille og justerbar og det separate betjeningspanel, med den velkendte grænseflade, gør det muligt at betjene systemet, hvorfra man ønsker.
GÅ TIL PRODUKT
D320i

D320i

Domino D320i kan indpasses på selv de mindste områder. Med det lille og justerbare i-Tech-scanhoved og det separate betjeningspanel, med den intuitive grænseflade, kan denne lille og dynamiske printer nemt integreres påeksisterende produktionslinjer. Effektiviteten er i højsædet, grundet hurtigt udskiftelige komponenter i i-Tech-modulet samt Dominos patenterede RapidScan-teknologi, der maksimerer ydeevnen på højhastighedslinjer.
GÅ TIL PRODUKT
D620i

D620i

Printerens i-Tech-modul, bestående af separate komponenter, gør laseren nem at installere på eksisterende produktionslinjer og fleksibiliteten er i top, på grund af det lille og justerbar i-Tech-scanhoved. Domino D620i mærker med høj hastighed, på et stort udvalg af materialer og klarer, med en effekt på 60 Watt, selv meget komplicerede kodningsbehov.
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS