Kodning og mærkning på etiketter til paller

Print EAN varenumre, GTIN koder, Serial Shipping Container Code (SSCC), Application Identifiers (AI), virksomhedspræfiks og meget mere på etiketter

Etiketter til paller klares nemt

Vores omfattende erfaring og ekspertise inden for palleetikettering sikrer, at du får høj kvalitet samtidig med en hurtig kodning, der er holdbar, læselig og nem at anvende. Med en nem integration i produktionslinjen vil vores brancheførende M-serie holde produktionen oppe og omkostninger nede.

Vores løsninger er velegnede til mærkning med EAN varenumre, GTIN koder, Serial Shipping Container Code (SSCC), Application Identifiers (AI), virksomhedspræfiks og meget mere.

Gå på opdagelse i vores etiketteringsprodukter til paller nedenfor.

Etiketter til paller

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL PALLEETIKETERRING

M230i-CW100

M230i-CW100

Print og påfør etiketter rundt om hjørnet af kasser. Med en høj grad af driftssikkerhed, sikkerhed og præcision følger Domino M230i-CW100 nemt hastigheden på kartonrejsemaskiner og påfyldningslinjer. Denne fleksible printer, der indeholder Dominos nyeste i-Tech-funktioner, leveres med en Print and Apply Tamp-løsning, der kan håndtere et stort udvalg af etiketstørrelser.
GÅ TIL PRODUKT
M230i-P150

M230i-P150

Dominos palleetiketteringsprinter, M230i-⁠P150, er pakket med funktionalitet, der øger produktiviteten og sikrer mange års problemfri kørsel. Domino M230i-⁠P150 er robust, fås i rustfrit stål eller aluminium og er, på grund afsin kompakte størrelse, nem at indpasse i både nye og eksisterende produktionsanlæg.
GÅ TIL PRODUKT
M230i-T4 og T6

M230i-T4 og T6

Print og påfør etiketter på top, side, bag og front af kasser. Med valget mellem tre forskellige slaglængder og syv standard pad-størrelser samt højre- og venstrehåndskonfiguration, tilpasses disse maskiner nemt specifikke behov, både nuværende og fremtidige. Printerne integreres nemt i eksisterende produktionsmiljøer og er desuden effektive og billige i drift.
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS