Print and Apply

Print og påfør automatisk etiketter på produkter, efterhånden som de passerer forbi

Printer og påfører automatisk etiketter på produkter

Vores udvalg af Print and Apply-etiketteringsmaskiner (PALM) printer og påfører automatisk etiketter på produkter, efterhånden som de passerer forbi på en produktionslinje eller på et lager.

​Dominos M-serie er velegnet til påføring af etiketter på både primære-, sekundære- og tertiære produkter og understøtter print i høj opløsning, der sikrer overholdelse af alle krav i forsyningskæden. 

Produkterne integreres problemfrit med mange forskellige typer af produktionslinjer. 

Gå på opdagelse i vores etiketteringsprodukter nedenfor.

Palle-mærkning. Print and Apply (PALM)

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL PRINT AND APPLY

M230i-CW100

M230i-CW100

Print og påfør etiketter rundt om hjørnet af kasser. Med en høj grad af driftssikkerhed, sikkerhed og præcision følger Domino M230i-CW100 nemt hastigheden på kartonrejsemaskiner og påfyldningslinjer. Denne fleksible printer, der indeholder Dominos nyeste i-Tech-funktioner, leveres med en Print and Apply Tamp-løsning, der kan håndtere et stort udvalg af etiketstørrelser.
GÅ TIL PRODUKT
M230i-P150

M230i-P150

Dominos palleetiketteringsprinter, M230i-⁠P150, er pakket med funktionalitet, der øger produktiviteten og sikrer mange års problemfri kørsel. Domino M230i-⁠P150 er robust, fås i rustfrit stål eller aluminium og er, på grund afsin kompakte størrelse, nem at indpasse i både nye og eksisterende produktionsanlæg.
GÅ TIL PRODUKT
M230i-T4 og T6

M230i-T4 og T6

Print og påfør etiketter på top, side, bag og front af kasser. Med valget mellem tre forskellige slaglængder og syv standard pad-størrelser samt højre- og venstrehåndskonfiguration, tilpasses disse maskiner nemt specifikke behov, både nuværende og fremtidige. Printerne integreres nemt i eksisterende produktionsmiljøer og er desuden effektive og billige i drift.
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS