Trykkeri København

Trykkeri København

Bliv dit eget trykkeri og spar al besværet 

Er du også træt af ventetid på forsendelsen af etiketter? Besværet med ikke at kunne rette fejl øjeblikkeligt, når først dine etiketter er sendt til tryk? Eller er du irriteret over, at have et helt lager fyldt med forældede etiketter? Så har vi løsningen til dig hos Domino Systems. Vores digitale desktop-printere er udviklet til at kunne producere alle former for etiketter i høj kvalitet, så du kan blive dit eget trykkeri København.

Der er en række fordele ved at vælge en etiketprinter fra Domino Systems 

Når du vælger at forestå din printning af etiketter selv, får du en række fordele:

  • Du får bedre kontrol over fejl, da du har mulighed for at korrigere dem øjeblikkeligt
  • Du undgår forsinkelser, da produktionen af etiketter bliver in-house, og du derfor ikke skal være afhængig af eksterne leverandører
  • Du undgår besværet med, at skulle finde en ekstern leverandør der kan forestå printningen
  • Du får mulighed for hurtigt at kunne ændre og optimere etiketter
  • Du får – grundet de ovenstående punkter – mindre spild af etiketter

Du kan læse mere om vores etiketter print selv her: www.dominosystems.dk/anvendelsesomraader/digitalt-print/etiketter-print-selv

Hos Domino Systems er du i centrum 

Vi forhandler allerede printere til mange forskellige brancher, og vi forstår derfor, at din etiketprinter ikke kun skal passe til dig og dine behov, men også til din branches retningslinjer og krav. Derfor tilbyder vi hos Domino Systems at komme ud til din virksomhed og have en dialog omkring dine printerbehov, så vi opnår fuld forståelse for, hvilken etiketprinter der passer perfekt til dig og din produktion.
Hos Domino Systems leverer vi aldrig standardløsninger, men skræddersyr i stedet løsninger til dig, så vi ved at alle dine behov bliver mødt. Derudover kan vi også tilbyde dig en række serviceydelser, såsom fleksible servicekontrakter og teknisk helpdesk, så du altid har mulighed for at få hjælp til din printer. Ligeledes har du også mulighed for at lease printerne i op til fem år. Tal med os omkring, hvad der vil passe bedst til dig.

Har du spørgsmål til hvordan du kan blive dit eget trykkeri København? 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring vores etiketprintere, eller hvordan du kan blive dit eget trykkeri København, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan enten ringe på tlf. 47 10 73 00 eller sende en mail til kontakt@dominosystems.dk. Vi vil så vende tilbage hurtigst muligt med kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du gerne vil være dit eget København trykkeri, trykkeri Sjælland eller trykkeri i det øvrige Danmark.

 

Etiketprinter

GÅ PÅ OPDAGELSE I ETIKETPRINTERE

Kiaro!

Kiaro!

Inkjet-printeren Kiaro!, til print af farveetiketter, er den førende in-house løsning til mindreserier, på grund af dens høje hastighed og kvalitet. Denne printer udfører automatisk periodisk rengøring og udfører hvert printjobtil perfektion.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D printer brede, holdbare etiketter, der kan modstå snavs, fugt, slid og eksponering for UV-stråler - alt sammen med klare farver og i en opløsning på 1200 dpi.Takket være en avanceret blækformel og QuickLabels etiketter, opfylder etiketter fra Kiaro! 200D reglerne for GHS-faresymboler og er BS5609-certificeret - en af verdens mest krævende etiketstandarder.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 50D

Kiaro! 50D

Kiaro! 50D udskriver små, holdbare etiketter, der modstår store udfordringer iindustrielle miljøer.Ved hjælp af QuickLabels specielleblæk, der modstår ridser og afskrabninger, er Kiaro! 50D kompatibel med matpolypropylen (PP)og papirmaterialer uden laminering.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120 er en videreudvikling af inkjet printeren Kiaro! Kiaro! QL-120 har forbedret printhastighed, nem integrering i forskellige platforme og printer farveetiketter i høj kvalitet, der konkurrerer med flexografiske etiketter. Printeren er nem at installere og nem at bruge. QL-120 leverer en fremragende 1200 x 1200 dpi printkvalitet. QL-120 giver brugerne mulighed for at printe meget smalle etiketter: fra 1,27 cm op til 10,66 cm. Med evnen til at køre både korte og la...
GÅ TIL PRODUKT
QL-111

QL-111

QL-111 er den revolutionerende mellemklasseudvidelse til vores QuickLabel-printerfamilie, der kombinerer god printkvalitet med højhastighedsudskrivning og lave ejeromkostninger. QL-111 blev udviklet specielt til producenter, der ønsker at printe etiketter ved høje hastigheder.
GÅ TIL PRODUKT
QL-240

QL-240

QL-240 leverer fuldfarvetiketter i 1600 dpi og med en hastighed på 300 mm/sekund, hvilket gør det muligt at producere flotte farveetiketter internt. Etiketterne tilføre dine produkter merværdi og gør dem sporbare med streg- eller farvekoder. Og prisen peretiket ligger betydelig under markedsprisen.
GÅ TIL PRODUKT
QL-30 og QL-60

QL-30 og QL-60

GÅ TIL PRODUKT
QL-800

QL-800

Med QL-800 får man fleksibilitet og omkostningsbesparing. Skridtet imod digitalt at printe den rigtige etiket til den rigtige kunde i den rigtige mængde, vil komme enhver virksomhed til gode. QL-800 udskriver nemt etiketter med enhver tekst, stregkode eller grafik i overkommelige små partier.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

Trojan™ T2 er en lille, betjeningsvenlig og højteknologisk digital label press, med en printhastighed på op til 18 m/min, en overlegen udskriftsopløsning på helt op til 1600 dpi og en printbredde på 5 - 22 cm.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C er den første digitale højkapacitets-label press, der kan levere præcision over lange kørsler. Trojan™ T2-C levererkonsistent resultater ved 24/7-produktion i høje volumener og åbner nye døre indenfor etikettering. Trojan™ T2-C kører bemærkelsesværdigt stille og er et ideelt system til brand-ejere, trykkerier og mindre etiketproducenter, der ønsker at tilføje højopløsning...
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T4

Trojan™ T4

Trojan™ T4 er en avanceret og robust labelpress med laminator- og udstansningsmodul, der gør det muligt at fremstille variable serier af færdige etiketter inhouse. Trojan™ T4 er med sine knap 2,30 m længde, meget mindre end sammenlignelige systemer og optager således mindre plads.
GÅ TIL PRODUKT
Zebra ZT410

Zebra ZT410

Med en udskriftsbredde på 104 mm., har ZT410 udskriftshastigheder på op til 356 mm / sek. og tilbyder høj opløsning (600 dpi) ved udskrivning til små applikationer. Hold dine kritiske produktioner kørende effektivt. ZT410 er konstrueret med en metalramme og dobbeltside låge, så holdbarheden er høj. ZT410 printeren har mange tilslutningsmuligheder samt yderligere avancerede funktioner. ZT400 printere har USB, Serial, Ethernet og Bluetooth...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS