Trykkeri Roskilde

Trykkeri Rosklide

Professionel rådgivning, optimale serviceydelser samt et stort udvalg af kvalitetsprintere til etikettering

Har du brug for et trykkeri Roskilde?

Hvis du har brug for et trykkeri i Roskilde til at producere etiketter, så kan en farveetiketprinter måske i stedet være den ideelle løsning for dig. Hos Domino Systems har vi specialiseret os inden for printere, så vi kan levere dem til alle formål og produktionsstørrelser. Bliv dit eget trykkeri og undgå al besværet med at outsource.

Printere af høj kvalitet til alle formål

Hos Domino Systems har vi allerede hjulpet flere virksomheder med at få den helt rigtige printer, som kan lave etiketter til lige præcis deres branche og formål. Vi garanterer derfor, at du også kan få den helt rigtige etiketprinter hos os. Blandt andet har vi hjulpet med at finde etiketprintere til følgende brancher:

  • Drikkevare
  • Fødevare
  • Farma
  • Kosmetik
  • Trykkeri og forsendelse
  • Øvrig industri

Vi ved, at din virksomhed er underlagt en række krav og retningslinjer, som varierer fra branche til branche. Derfor sætter vi os altid ind i, hvilke krav din printer skal kunne leve op til, når vi rådgiver dig.

Du kan se vores store udvalg af printere her. http://www.dominosystems.dk/produkter/etiketprintere

Hos Domino Systems leverer vi kun skræddersyede løsninger

Vi ved, at ikke to virksomheder er ens. Derfor tilbyder vi også altid at indgå i en dialog, hvor vi kommer ud til din virksomhed og ser produktionen, så vi bedst muligt kan rådgive i forhold til hvilken printer, der bedst passer til din virksomhed. Derudover tilbyder vi også en lang række af serviceydelser som eksempelvis finansiering, teknisk rådgivning til maskinbyggere, fleksible servicekontrakter, teknisk helpdelsk og meget mere. Dette giver dig mulighed for også at få lige præcis den service, som passer bedst til dine behov og ønsker.

Undgå al besværet med at outsource, når du køber en printer til etiketter print selv

Nogle af de største problemer med at outsource sit trykkeri af etiketter, er den manglende mulighed for at rette fejl undervejs samt den store lagerbinding af etiketter, som ikke længere er relevante. Derudover er der selvfølgelig også den store udfordring med at finde den helt rigtige leverandør, som både kan levere den rigtige løsning, men også samtidig er pålidelig og forstår at overholde deadlines. Alle disse bekymringer kan du slippe for, når du vælger at anskaffe dig en etiketprinter og dermed også vælger at holde din produktion af etiketter inhouse.

Har du nogle spørgsmål om, hvordan du kan blive dit eget trykkeri Sjælland?

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du kan undgå at outsource din etiketter, og i stedet blive dit eget trykkeri Roskilde eller i det øvrige Danmark, så tøv endelig ikke med at kontakte os på enten tlf. 47 10 73 00 eller send en mail på kontakt@dominosystems.dk. Vi står altid klar med kyndig vejledning og et favorabelt, uforpligtende tilbud, når du vil være dit eget Roskilde trykkeri eller i en anden del af landet.

Trykkeri Roskilde

GÅ PÅ OPDAGELSE I ETIKETPRINTERE

Kiaro!

Kiaro!

Inkjet-printeren Kiaro!, til print af farveetiketter, er den førende in-house løsning til mindreserier, på grund af dens høje hastighed og kvalitet. Denne printer udfører automatisk periodisk rengøring og udfører hvert printjobtil perfektion.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D printer brede, holdbare etiketter, der kan modstå snavs, fugt, slid og eksponering for UV-stråler - alt sammen med klare farver og i en opløsning på 1200 dpi.Takket være en avanceret blækformel og QuickLabels etiketter, opfylder etiketter fra Kiaro! 200D reglerne for GHS-faresymboler og er BS5609-certificeret - en af verdens mest krævende etiketstandarder.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 50D

Kiaro! 50D

Kiaro! 50D udskriver små, holdbare etiketter, der modstår store udfordringer iindustrielle miljøer.Ved hjælp af QuickLabels specielleblæk, der modstår ridser og afskrabninger, er Kiaro! 50D kompatibel med matpolypropylen (PP)og papirmaterialer uden laminering.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120 er en videreudvikling af inkjet printeren Kiaro! Kiaro! QL-120 har forbedret printhastighed, nem integrering i forskellige platforme og printer farveetiketter i høj kvalitet, der konkurrerer med flexografiske etiketter. Printeren er nem at installere og nem at bruge. QL-120 leverer en fremragende 1200 x 1200 dpi printkvalitet. QL-120 giver brugerne mulighed for at printe meget smalle etiketter: fra 1,27 cm op til 10,66 cm. Med evnen til at køre både korte og la...
GÅ TIL PRODUKT
QL-111

QL-111

QL-111 er den revolutionerende mellemklasseudvidelse til vores QuickLabel-printerfamilie, der kombinerer god printkvalitet med højhastighedsudskrivning og lave ejeromkostninger. QL-111 blev udviklet specielt til producenter, der ønsker at printe etiketter ved høje hastigheder.
GÅ TIL PRODUKT
QL-240

QL-240

QL-240 leverer fuldfarvetiketter i 1600 dpi og med en hastighed på 300 mm/sekund, hvilket gør det muligt at producere flotte farveetiketter internt. Etiketterne tilføre dine produkter merværdi og gør dem sporbare med streg- eller farvekoder. Og prisen peretiket ligger betydelig under markedsprisen.
GÅ TIL PRODUKT
QL-30 og QL-60

QL-30 og QL-60

GÅ TIL PRODUKT
QL-800

QL-800

Med QL-800 får man fleksibilitet og omkostningsbesparing. Skridtet imod digitalt at printe den rigtige etiket til den rigtige kunde i den rigtige mængde, vil komme enhver virksomhed til gode. QL-800 udskriver nemt etiketter med enhver tekst, stregkode eller grafik i overkommelige små partier.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

Trojan™ T2 er en lille, betjeningsvenlig og højteknologisk digital label press, med en printhastighed på op til 18 m/min, en overlegen udskriftsopløsning på helt op til 1600 dpi og en printbredde på 5 - 22 cm.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C er den første digitale højkapacitets-label press, der kan levere præcision over lange kørsler. Trojan™ T2-C levererkonsistent resultater ved 24/7-produktion i høje volumener og åbner nye døre indenfor etikettering. Trojan™ T2-C kører bemærkelsesværdigt stille og er et ideelt system til brand-ejere, trykkerier og mindre etiketproducenter, der ønsker at tilføje højopløsning...
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T4

Trojan™ T4

Trojan™ T4 er en avanceret og robust labelpress med laminator- og udstansningsmodul, der gør det muligt at fremstille variable serier af færdige etiketter inhouse. Trojan™ T4 er med sine knap 2,30 m længde, meget mindre end sammenlignelige systemer og optager således mindre plads.
GÅ TIL PRODUKT
Zebra ZT410

Zebra ZT410

Med en udskriftsbredde på 104 mm., har ZT410 udskriftshastigheder på op til 356 mm / sek. og tilbyder høj opløsning (600 dpi) ved udskrivning til små applikationer. Hold dine kritiske produktioner kørende effektivt. ZT410 er konstrueret med en metalramme og dobbeltside låge, så holdbarheden er høj. ZT410 printeren har mange tilslutningsmuligheder samt yderligere avancerede funktioner. ZT400 printere har USB, Serial, Ethernet og Bluetooth...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS