Trykkeri Sjælland

Trykkeri Sjælland

Professionel rådgivning, optimale serviceydelser samt et stort udvalg af kvalitetsprintere til etikettering

Glem besværet – tryk selv dine etiketter

Med en printer fra Domino Systems kan du lave dit kontor om til dit helt eget trykkeri. Du får kontrollen over produktionen af dine etiketter. Hvis du har dit eget hjemmetrykkeri, kan du opnå en lang række fordele. For eksempel kan du:

  • Spare tid. Glem forsendelsestid, svar tid, forsinkelse af produktion og lignende
  • Spare penge. Hvis du trykker hjemmefra, kan du skære mellemmanden fra og spare mange penge
  • Korrigere fejl og mangler med det samme.
  • Formindske spild af etiketter. Agerer/opererer/drifter du dit eget trykkeri Sjælland kan du printe etiketter efter behov. Slut med bestilling af store ordrer eller udsmidning af etiketter med trykfejl.

 

Printere til alle behov

Domino Systems forhandler en lang række forskellige printere til forskellige behov. Uanset om du skal bruge en printer til produktmærkning, kassemærkning, pallemærkning eller til digitalt print, har vi løsningen. Vores printere trykker etiketter af højeste kvalitet og anvendes indenfor mange forskellige brancher, herunder tryk af etiketter til:

Udover et stort udvalg af printere til forskellige brancher, forhandler vi hos Domino Systems også en lang række tilbehør som for eksempel blæk, farvebånd, filtre, reservedele, printhoveder og etiketter print selv.

Du kan få et overblik over alle vores produkter her.

 

Trykkeri hvor du er i fokus

Kundetilfredshed er et af de gennemgående fokuspunkter hos Domino Systems. Vi tilbyder en lang række services, der skal sikre, at du er klædt bedst muligt på til at varetage og håndtere din printer. Vores dygtige og erfarne medarbejdere sørger for opsætningen, installationen og kalibreringen af din nye printer og vil herefter gennemgå et træningsforløb med dig, så du selv kan betjene maskinen. Har du brug for yderligere uddannelse i vores printere, tilbyder vi operatørkurser, som vil gøre dig i stand til selv at installere printere og afhjælpe mindre driftsforstyrrelser.

Vil tilbyder også andre services som teknisk assistance, helpdesk, Domino Cloud, løbende optimering og servicebesøg med kort varsel. Alt dette for at sikre dig den bedst mulige support.

Du kan læse mere om vores udbud af services her.

 

Skal du være dit eget trykkeri Sjælland? Så kontakt os og hør nærmere

Domino Systems laver printere til brug i mange forskellige brancher. Forskellige brancher har forskellige krav, og derfor kan vores store udvalg af printere virke uoverskueligt. Vi møder gerne op hos dig, og tager en snak om din situation, dine behov og din branche, og på den måde finder vi frem til, hvilken printer der løser netop dine opgaver bedst muligt. Kontakt os allerede i dag, så du kan komme godt i gang med at blive dit helt eget Sjælland trykkeri.

Du kan finde al relevant kontaktinformation her.

 

 

Trykkeri Sjælland

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL ETIKETTERING

Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T4

Trojan™ T4

GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
Zebra ZT410

Zebra ZT410

GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120

GÅ TIL PRODUKT
QL-30 og QL-60

QL-30 og QL-60

GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS