Trykkeri Sjælland

Trykkeri Sjælland

Professionel rådgivning, optimale serviceydelser samt et stort udvalg af kvalitetsprintere til etikettering

Glem besværet – tryk selv dine etiketter

Med en printer fra Domino Systems kan du lave dit kontor om til dit helt eget trykkeri. Du får kontrollen over produktionen af dine etiketter. Hvis du har dit eget hjemmetrykkeri, kan du opnå en lang række fordele. For eksempel kan du:

  • Spare tid. Glem forsendelsestid, svar tid, forsinkelse af produktion og lignende
  • Spare penge. Hvis du trykker hjemmefra, kan du skære mellemmanden fra og spare mange penge
  • Korrigere fejl og mangler med det samme.
  • Formindske spild af etiketter. Agerer/opererer/drifter du dit eget trykkeri Sjælland kan du printe etiketter efter behov. Slut med bestilling af store ordrer eller udsmidning af etiketter med trykfejl.

 

Printere til alle behov

Domino Systems forhandler en lang række forskellige printere til forskellige behov. Uanset om du skal bruge en printer til produktmærkning, kassemærkning, pallemærkning eller til digitalt print, har vi løsningen. Vores printere trykker etiketter af højeste kvalitet og anvendes indenfor mange forskellige brancher, herunder tryk af etiketter til:

Udover et stort udvalg af printere til forskellige brancher, forhandler vi hos Domino Systems også en lang række tilbehør som for eksempel blæk, farvebånd, filtre, reservedele, printhoveder og etiketter print selv.

Du kan få et overblik over alle vores produkter her.

 

Trykkeri hvor du er i fokus

Kundetilfredshed er et af de gennemgående fokuspunkter hos Domino Systems. Vi tilbyder en lang række services, der skal sikre, at du er klædt bedst muligt på til at varetage og håndtere din printer. Vores dygtige og erfarne medarbejdere sørger for opsætningen, installationen og kalibreringen af din nye printer og vil herefter gennemgå et træningsforløb med dig, så du selv kan betjene maskinen. Har du brug for yderligere uddannelse i vores printere, tilbyder vi operatørkurser, som vil gøre dig i stand til selv at installere printere og afhjælpe mindre driftsforstyrrelser.

Vil tilbyder også andre services som teknisk assistance, helpdesk, Domino Cloud, løbende optimering og servicebesøg med kort varsel. Alt dette for at sikre dig den bedst mulige support.

Du kan læse mere om vores udbud af services her.

http://www.dominosystems.dk/domino-services

 

Skal du være dit eget trykkeri Sjælland? Så kontakt os og hør nærmere

Domino Systems laver printere til brug i mange forskellige brancher. Forskellige brancher har forskellige krav, og derfor kan vores store udvalg af printere virke uoverskueligt. Vi møder gerne op hos dig, og tager en snak om din situation, dine behov og din branche, og på den måde finder vi frem til, hvilken printer der løser netop dine opgaver bedst muligt. Kontakt os allerede i dag, så du kan komme godt i gang med at blive dit helt eget Sjælland trykkeri.

Du kan finde al relevant kontaktinformation her.

 

 

Trykkeri Sjælland

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL ETIKETTERING

Trojan™ T2

Trojan™ T2

Trojan™ T2 er en lille, betjeningsvenlig og højteknologisk digital label press, med en printhastighed på op til 18 m/min, en overlegen udskriftsopløsning på helt op til 1600 dpi og en printbredde på 5 - 22 cm.
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C er den første digitale højkapacitets-label press, der kan levere præcision over lange kørsler. Trojan™ T2-C levererkonsistent resultater ved 24/7-produktion i høje volumener og åbner nye døre indenfor etikettering. Trojan™ T2-C kører bemærkelsesværdigt stille og er et ideelt system til brand-ejere, trykkerier og mindre etiketproducenter, der ønsker at tilføje højopløsning...
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T4

Trojan™ T4

Trojan™ T4 er en avanceret og robust labelpress med laminator- og udstansningsmodul, der gør det muligt at fremstille variable serier af færdige etiketter inhouse. Trojan™ T4 er med sine knap 2,30 m længde, meget mindre end sammenlignelige systemer og optager således mindre plads.
GÅ TIL PRODUKT
QL-111

QL-111

QL-111 er den revolutionerende mellemklasseudvidelse til vores QuickLabel-printerfamilie, der kombinerer god printkvalitet med højhastighedsudskrivning og lave ejeromkostninger. QL-111 blev udviklet specielt til producenter, der ønsker at printe etiketter ved høje hastigheder.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D printer brede, holdbare etiketter, der kan modstå snavs, fugt, slid og eksponering for UV-stråler - alt sammen med klare farver og i en opløsning på 1200 dpi.Takket være en avanceret blækformel og QuickLabels etiketter, opfylder etiketter fra Kiaro! 200D reglerne for GHS-faresymboler og er BS5609-certificeret - en af verdens mest krævende etiketstandarder.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 50D

Kiaro! 50D

Kiaro! 50D udskriver små, holdbare etiketter, der modstår store udfordringer iindustrielle miljøer.Ved hjælp af QuickLabels specielleblæk, der modstår ridser og afskrabninger, er Kiaro! 50D kompatibel med matpolypropylen (PP)og papirmaterialer uden laminering.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro!

Kiaro!

Inkjet-printeren Kiaro!, til print af farveetiketter, er den førende in-house løsning til mindreserier, på grund af dens høje hastighed og kvalitet. Denne printer udfører automatisk periodisk rengøring og udfører hvert printjobtil perfektion.
GÅ TIL PRODUKT
Zebra ZT410

Zebra ZT410

Med en udskriftsbredde på 104 mm., har ZT410 udskriftshastigheder på op til 356 mm / sek. og tilbyder høj opløsning (600 dpi) ved udskrivning til små applikationer. Hold dine kritiske produktioner kørende effektivt. ZT410 er konstrueret med en metalramme og dobbeltside låge, så holdbarheden er høj. ZT410 printeren har mange tilslutningsmuligheder samt yderligere avancerede funktioner. ZT400 printere har USB, Serial, Ethernet og Bluetooth...
GÅ TIL PRODUKT
QL-240

QL-240

QL-240 leverer fuldfarvetiketter i 1600 dpi og med en hastighed på 300 mm/sekund, hvilket gør det muligt at producere flotte farveetiketter internt. Etiketterne tilføre dine produkter merværdi og gør dem sporbare med streg- eller farvekoder. Og prisen peretiket ligger betydelig under markedsprisen.
GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120

Kiaro! QL-120 er en videreudvikling af inkjet printeren Kiaro! Kiaro! QL-120 har forbedret printhastighed, nem integrering i forskellige platforme og printer farveetiketter i høj kvalitet, der konkurrerer med flexografiske etiketter. Printeren er nem at installere og nem at bruge. QL-120 leverer en fremragende 1200 x 1200 dpi printkvalitet. QL-120 giver brugerne mulighed for at printe meget smalle etiketter: fra 1,27 cm op til 10,66 cm. Med evnen til at køre både korte og la...
GÅ TIL PRODUKT
QL-30 og QL-60

QL-30 og QL-60

GÅ TIL PRODUKT
QL-800

QL-800

Med QL-800 får man fleksibilitet og omkostningsbesparing. Skridtet imod digitalt at printe den rigtige etiket til den rigtige kunde i den rigtige mængde, vil komme enhver virksomhed til gode. QL-800 udskriver nemt etiketter med enhver tekst, stregkode eller grafik i overkommelige små partier.
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher, og vil meget gerne i dialog omkring, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS