Få tilsendt en printprøve gratis

Udfyld formularen forneden og husk at vedhæfte din designfil

Digitalt print af etiketter

Digitalt print er noget der skal ses og mærkes fysisk. Flere og flere udnytter de mange fordele ved inhouse digitalt print af labels og du skal ikke snydes for at se og mærke kvaliteten. 

Derfor tilbyder vi, kvit og frit, at lave en printprøve, sammen med en omkostningsberegning og sende det til dig.

Det eneste du skal gøre er, at udfylde formularen forneden og huske at vedhæfte din designfil, som kan være i pdf, jpg, png eller lign. formater.

Har du spørgsmål omkring printprøver, så kontakt os på 4710 7300 eller på kontakt@dominosystems.dk

 

Send din printprøve

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system i den periode, der er nødvendig for at opfylde dine ønsker. Læs mere i vores persondatapolitik.

Digitalt farveprint

Forskellige opgaver - forskellige behov 

Domino Systems har mange forskellige digitale farveetiketprintere, der løser alle slags behov. Vores printere er robuste og pålidelige til såvel store som små oplag. Herudover er de er teknologisk førende. Domino systems er leveringsdygtige i alt fra de mellemstore professionelle digitalmaskiner, til de mindre og praktiske desktopprintere. De er alle egnet til produktion, hvor der ofte skal foretages ændringer i design, sprog o. lign.

Se vores udvalg af etiketprintere her: http://www.dominosystems.dk/produkter/etiketprintere

Vil du høre hvorfor vores du burde have vore etiketprintere, så se denne video:

 

Vi sælger ikke udelukkende printere – vi sælger en samlet pakke der altid er tilpasset hver virksomheds specifikke situation. Vi ligger vægt på at vores kunder får en tryg overlevering med:

  • Installation af maskiner
  • Operatørkursus
  • Hjælp til integration af andre produkter og systemer
  • Teknisk rådgivning og support
  • Hjælp til valg af materialer og blæk
  • Forskellige finansieringsløsninger

 

Fleksibelt digitalt farveprint med høj kvalitet

Tidligere brugte man de traditionelle trykmetoder som bogtryk, flexotryk og offsettryk til alle etiketproduktioner. Vi tilbyder nu en bred vifte af maskiner der printer etiketter i fotografisk kvalitet og med langt hurtigere opstart og omstilling end tidligere.

Både materiale og blæk er blevet markant forbedret end ved tidligere digitalmaskiner - der findes nu utallige typer af materialer at vælge imellem og printet er blevet lang mere modstandsdygtigt overfor såvel væsker som UV samtidig med, at det er blevet mere omkostningsvenligt.

Kontakt os for at høre nærmere om vores løsninger indenfor forbrugsstoffer, materialer, blæk mm.

Der er utallige anvendelsesområder i digitalt etiketprint, her er et udsnit: http://www.dominosystems.dk/anvendelsesomraader/digitalt-print

 

Kontakt os og få rådgivning om valg af digitale farve-etiketprintere

Vi vægter kundetilfredshed højt, og vi laver derfor løsninger, der er tilpasset den pågældende virksomheds behov. Har I brug for en skræddersyet løsning, så kontakt os gerne.

Er I interesseret, kan I kontakte os. Vi bestræber os på at stå til rådighed for vores kunder, når de har brug for det - får vi en henvendelse, svarer vi hurtigst muligt.

Vi kan kontaktes via e-mail: kontakt@dominosystems.dk

Vi kan kontaktes via telefon: 4710 7300

Vi kan kontaktes via kontakt formularen her: http://www.dominosystems.dk/kontakt-os