Vores forbedrede serviceaftaler betyder hurtigt servicebesøg og minimering af nedetid

Vores vigtigste mission er at hjælpe vores kunder med at mindske risikoen for fejl i deres produktion, og derfor tilbyder vi nu den populære serviceaftale SafeGuard på flere af vores produkter.

Vores kunder efterspørger standardiserede og prisvenlige serviceløsninger men også en meget stor fleksibilitet, der kan tilpasses individuelle behov helt ned til den enkelte produktionslinje. Konceptet bag SafeGuard er udviklet med afsæt i produktioners individuelle behov, og hver SafeGuard-aftale udvikles i tæt dialog med den enkelte kunde efter behov og risikoprofil.

Serviceaftaler, udarbejdet udfra kundernes ønsker

Vi har lyttet til nogle generelle behov fra vores kunder og tilbyder derfor også en Pay per Code-løsning, hvor man kun betaler per mærket produkt og dermed eliminerer økonomiske risici og hvor man på forhånd kender alle sine budgetudgifter til kodning- og mærkning. Flere af vores printere kan desuden tilknyttes Domino Cloud, således at relevante personer nemt kan tilgå data og dermed hurtigt udbedre fejl mm. via fjernsupport.

Som noget nyt tilbyder vi også serviceaftalerne On Demand og  On Demand Plus til produktioner med en lav risikoprofil. Med On Demand rykker vi kun ud, når behovet opstår. Ønsker med et lidt større sikkerhed, kan man med fordel tilknyttes On Demand Plus, da man, med denne aftale, får faste vedligeholdelsesbesøg, kombineret med en betydelig rabat på servicedele, træning, udkørsler og arbejdstimer.

Vi ønsker, at give vores kunder en oplevelse af trygge og personlige servicebesøg. Vi stræber efter at få det bedst mulige samarbejde, hvor behov og gode langvarige relationer, både med serviceteknikere og resten af organisationen, bliver prioriteret.

Tag en snak med os omkring hvilken serviceløsning der passer bedst til jeres virksomhed.

Flere nyheder

Læs mere om lanceringen af Loftware Cloud og find ud af, hvordan du får adgang til alle fordelene
Vidste du, at der er kommet nye lovkrav til mærkning på vinetiketter i december 2023? Bliv klogere her
Bliv klogere på, hvorfor det er vigtigt, at jeres udstyr har den helt rigtige IP-klassificering lige her.

Gå ikke glip af vigtig information!

Tilmeld dig vores Tech News, og lad os holde dig opdateret på de seneste nyheder, kampagner og arrangementer hos Domino Systems.

Du kan læse om vores persondata politik her