IIOT revolutionerer processer gennem hele forsyningskæden

  • 10. april 2018
  • Kodning og mærkning

Nyt fra Domino Systems

Ny teknologi gennem Industrial Internet of Things [IIoT], er i fuld gang med at revolutionere produktionsprocesser i alle faser af forsyningskæden. Men hvad er IIOT? Hvordan virker det? Hvor bliver det brugt og vigtigst af alt, hvilke fordele tilbyder det virksomheder?

Industrial Industry of Things (IIoT) er en udvidelse af Internet of Things (IoT), som forbinder enheder via et online netværk - så de kan kommunikere med brugere, applikationer og enheder indbyrdes.

IoT er ikke noget sci-fi vidunder, det findes allerede i vores hjem. Med smart-TV’er, nyttemålere og smart-køleskabe, er teknologien allerede ved at forme vores adfærd på forbrugerniveau.

IIoT skal ses i et større billede end IoT, hvor det opskalerer potentialet. Det er et netværk af netværk, der forbinder mennesker, enheder, processer og aktiver i alle led i forsyningskæden, så vi kan drive og optimere produktioner på innovative nye måder. En række andre koncepter er forbundet til IIOT, som f.eks.: systemintegration, Big data, og Cloud Computing.

 

Mange produktionsanlæg er bygget op omkring offline systemer, der opererer i siloer. Manglen på sammenkobling øger risikoen for produktionsfejl og dermed også ikke-planlagt nedetid. Tiden er inde for fabrikker til, at opgradere til et mere forbundet system.

IIoT giver producenter mulighed for, gennem en platform, at analysere data på alle produktionsstadier og udvide automatiserede processer. Større indsigt i produktionsprocesser gør det muligt for producenterne, at øge den samlede udstyrseffektivitet (OEE) og at reducere menneskelig indgriben, minimere nedetid - og dermed maksimere rentabiliteten.

Et centralt eksempel på IIoT innovation er Cloud, som er et centralt forbindelsespunkt mellem enheder. Tilslutning af fabriksudstyr til Cloud giver producenterne adgang til data om effektiviteten af ​​produktionslinjen, printerstatus og meget mere fra hvor som helst i verden, døgnet rundt. Skyen adskiller sig fra traditionelle WAN-netværk (WAN), idet computerkraft og lagring kan foretages i realtid til brugernes behov, hvilket gør det muligt effektivt at styre fulde produktioner og operationer på enhedsniveau.

 

 

Dominos i-Techx-platform samler en lang række data om printerdrift - fra blæk og forbrug til løbende ydeevne og slid på komponenter. Dataene sendes til Domino Cloud, hvor det kan tilgås af kunder og af Domino helpdesk-teamet som kan overvåge printere eksternt, diagnosticere fejl og markere potentielle problemer tidligt - før der er opstået nedetid.

IIoT-innovationer, f.eks. som i-Techx og Domino Cloud, sikrer maksimal effektivitet for printere. Dette, kombineret med vores SafeGuard servicepakke, giver det højeste serviceniveau og forudsigelighed for kunder.
 

HOLD DIG OPDATERET

Modtag månedlige opdateringer på e-mail om nye industrielle standarder, produkter og blæktyper mv. 

UDFYLD OG TILMELD

Hold dig opdateret

Jeg er interesseret i:
Vi gemmer dine kontaktoplysninger med det formål at kunne sende dig nyhedsbreve, Hvis du afmelder dig, vil dine informationer blive slettet i Dynamicweb, som er vort CMS system. Læs mere i vores persondatapolitik.