Ny Inkjet-serie fra Domino

  • 01. januar 2018
  • Kodning og mærkning

Nyt fra Domino Systems

Nye produkter i Dominos populære CIJ-produktprogram

Dominos ældre serier af inkjet-printere, A Classic (A100/200/300/400) og A Plus (A100+/200+/300+/400+), udfases i 2017 til fordel for en ny teknisk forbedret serie; Ax150i/350i/550i. 

Domino har lanceret en ny serie i deres populære CIJ-produktprogram. Continuous Inkjet-teknologien er allerede kendt som det bedste valg til kodning, da den er hurtig, holdbar, nem at betjene, nem at installere og - bedst af alt - ekstremt alsidig og kan printe på stort set alle overflader.

​Den nye Ax-serie er ydermere kendetegnet ved høj hastighed, meget stor nøjagtighed og en enestående evne til at levere resultater i selv meget hårde og udfordrende miljøer.

​Ax-serien indeholder Dominos nye generation af ink drop-teknologi, der giver dig en gevinst i form af et reduceret blækbrug og stor dråbenøjagtighed og -placering ved traditionelle udskrivningshastigheder.

​Det førende i-Pulse-system gør det desuden muligt hurtigt, at printe robuste meddelelser med stor kontrast og bestående af flere linjer. Samtidig sikrer Dominos nye i-Pulse-blæk stor holdbarhed - selv efter de hårdeste efterbehandlingsprocesser.

Domino fortsætter med levering af forbrugsmaterialer og reservedele på de gamle A-serier, 7 år frem. 

Læs mere om Ax-serien her.

Ny Inkjet-serie fra Domino

HOLD DIG OPDATERET

Modtag månedlige opdateringer på e-mail om nye industrielle standarder, produkter og blæktyper mv. 

UDFYLD OG TILMELD

Hold dig opdateret

Jeg er interesseret i:
Vi gemmer dine kontaktoplysninger med det formål at kunne sende dig nyhedsbreve, Hvis du afmelder dig, vil dine informationer blive slettet i Dynamicweb, som er vort CMS system. Læs mere i vores persondatapolitik.