Vi har to stande på FoodTech messen

  • 27. september 2018
  • Kodning og mærkning

Nyt fra Domino Systems

Vi har i år valgt at stille op med to stande med fokus på hhv. produktidentifikation og digitalt print af etiketter

Ses vi på FoodTech messen i Herning den 13. – 15. november?

Vi har i år to stande!

Grunden er, at vi skelner mellem vores produkter fra Astronova, som inkluderer TrojanLabel og QuickLabel og så vores produkter fra Domino.

På vores ene stand har vi fokus på produktidentifikation og hvordan man laver den bedste mærkning på fødevarer. Her viser vi Domino produkter frem og er klar til en snak om mærkning, produktionslinjer, integrering osv.

På vores anden stand har vi fokus på digitalt print af etiketter og hvorfor man selv burde printe sine egne etiketter som producent. Her viser vi Astronova produkter frem og er klar til en snak om selv at printe etiketter fremfor at bestille ude i byen.

Kig forbi vores to stande for at tage en snak om jeres fødevareproduktion og få inspiration til hvordan jeres fremtidige produktion kunne se ud.

Du finder os på standene: K8120 og K8344.

På stand nr.: K8120 kan du se produkter til produktidentifikation og på stand nr.: K8344 kan du se produkter til digitalt print af produkter. 

Vi glæder os til at se jer.

 

Her er en officiel invitation fra FoodTech:

HOLD DIG OPDATERET

Modtag månedlige opdateringer på e-mail om nye industrielle standarder, produkter og blæktyper mv. 

UDFYLD OG TILMELD

Hold dig opdateret

Jeg er interesseret i:
Vi gemmer dine kontaktoplysninger med det formål at kunne sende dig nyhedsbreve, Hvis du afmelder dig, vil dine informationer blive slettet i Dynamicweb, som er vort CMS system. Læs mere i vores persondatapolitik.