Etiket printer

Etiket printer

Med din egen etiket printer fra Domino Systems, kan du nemt og driftssikkert printe dine egne etiketter

Hos Domino Systems har vi kvalitetsprintere til ethvert behov inden for etikettering. Uanset hvilken branche du befinder dig i, så har vi en printer, der passer til lige netop dit behov. Med en printer fra Domino Systems kan du designe og printe dine egne etiketter nemt og hurtigt, i forskellige størrelser, farver og kvantiteter.

Med en etikette printer fra Domino Systems kan du, som noget helt unikt, omkostningseffektivt printe i både større og mindre serier. Du vil altså opleve en masse nye muligheder og langt større frihed i forhold til etikettering af eksempelvis sæsonvarer, private label samt testdesigns. Derudover mindsker du spild pga. af mindre lagerbinding, da du ikke længere skal bestille et minimumsantal, for at det kan betale sig økonomisk.

 

Print etiketter med markedets bedste printere

Vil du gerne selv printe dine etiketter, og ønsker du samtidig at kvaliteten er professionel? Så er en printer fra Domino Systems løsningen. Med en professionel printer fra os får du kvalitetsetiketter, der lever op til dine behov. Du kan f.eks. printe i forskellige størrelser og farver, ligesom du kan printe med hvid, guld og sølv skrift. Derudover kan du printe etiketter, der fungerer godt til diverse brancher f.eks. inden for fødevarer, kosmetik, farma m.v., da det er muligt at printe vand- og oliebestandige etiketter. Uanset hvilken branche du er i, så har Domino Systems den rigtige printerløsning til din virksomhed.

Du kan se vores store udvalg af etiketprintere nederst på denne side.

 

Med QuickLabel får du høj kvalitet til alle produktioner

Med en QuickLabel-printer kan du selv designe og printe dine etiketter i lige nøjagtig det omfang, du har brug for. Du vil altså opleve at have total frihed, når det kommer til etiketter print selv, da du omkostningseffektivt kan printe i serier i alle størrelser. Se nedenstående oversigt over nogle af Domino Systems desktop printere fra QuickLabel:

  • QuickLabel QL-120 – denne printer har en høj printhastighed og leverer en fantastisk 1200 x 1200 dpi printkvalitet. Med en QL-120 kan du printe helt smalle etiketter helt ned til 1,27 cm på både almindelige og coated etiketter. Læs mere her. 
  • QuickLabel QL-300 – med denne printer har du mulighed for at printe på enhver etiketfarve. Print f.eks. på sort etiket med hvid farve, som den eneste etiketprinter. Du kan altså med en QL-300 designe og printe helt unikke etiketter. Læs mere her. 
  • QuickLabel QL-800 – en fleksibel printer, der nemt udskriver etiketter i mindre, overkommelige serier. QL-800 er god til både smalle og bredde etiketter. Læs mere her. 

 

Du opnår mange fordele med QuickLabel

Udover de ovennævnte egenskaber ved de forskellige QuickLabel-printere, følger der endnu flere fordele med disse desktop-printere:

  • Serier i alle størrelser – print fra 1 til 20.000 stk.
  • Lille lagerbinding, så du undgår spild
  • Du kan lave flere etiketter i samme kørsel
  • Dato, lot og batch kan nemt tilføjes
  • Du kan bruge dit favoritprogram til at designe dine etiketter
  • Ingen leveringstid, når du selv printer dine etiketter
  • Etiketter i alle størrelser, kvaliteter og farver

 

Gratis printprøver og demonstration

Inden du køber en printer fra QuickLabel, giver Domino Systems dig mulighed for at se den høje kvalitet med dine egne øjne, hvis du bestiller en gratis printprøve. Du kan selv designe den etiket, du vil se en prøve på, så du hurtigt kan se, hvordan lige netop dine etiketter kommer til at se ud.

Gratis printprøve

Vi kommer også gerne ud til din virksomhed og giver en demonstration på vores QuickLabel QL-300 eller QL-120 printer.

Book en demo 

Vi finder den rigtige løsning til dig

Det er vigtigt for os hos Domino Systems, at alle vores printere er af den højeste kvalitet og altid leverer flotte resultater. De skal være nemme at betjene og passe ind i enhver produktionslinje og industri. Der er flere krav og retningslinjer inden for de forskellige brancher, og hos Domino Systems sørger vi for, at disse altid bliver opfyldt. Vi sørger sammen med dig for, at du får en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dine behov.

Vores printere kan benyttes til utallige anvendelsesområder. Dem kan du læse mere om her.

 

Kontakt os for at høre mere om etiket printer

Hvis du leder efter en etiket printer, der kan opfylde alle dine etiketbehov, så kan Domino Systems hjælpe med at finde den helt rigtige til dig. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den løsning, der passer til dit behov.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

 

Etiket printer

GÅ PÅ OPDAGELSE I LABELPRINTERE

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS