Etiketprinter

Print dine egne etiketter med en etiketprinter fra Domino Systems

Vores digitale desktop-printere er specialudviklede til at kunne producere etiketter i høj kvalitet. Det giver dig mulighed for selv at forestå produktionen af etiketter, hvilket medfører, at du kan nøjes med kun at printe efter behov og dermed også mindske din lagerbinding. Vi har en etiketprinter til dig – uanset hvor stor eller lille din produktion er.

Vi har en etiketprinter til ethvert formål 

Hos Domino Systems har vi allerede forhandlet printere til en bred vifte af forskellige brancher, og vi ved, at forskellige industrier opererer med forskellige retningslinjer og krav. Vi kan derfor garantere, at vi – uanset din branche og dit formål - kan finde en etiketprinter til dig i vores store udvalg. Du vil opleve mange fordele ved at erhverve dig din egen etiketprinter, eksempelvis:

  • Bedre kontrol over fejl og forsinkelser
  • Mulighed for at printe efter behov
  • Undgå besvær med at hyre ekstern partner
  • Nedsæt spild af etiketter
  • Mulighed for hurtigere at ændre og optimere etiketter

Hvis du skal printe etiketter til flasker, kan du læse mere om vores printere til dette formål her

Hos Domino Systems værdsætter vi god service 

Et af vores vigtigste fokusområder er kundetilfredshed. Vi garanterer derfor, at du vil opleve en høj kvalitet, når du printer etiketter fra vores kvalitetsprintere. Derfor leverer vi heller ikke standardløsninger, men skræddersyer i stedet løsninger, som passer perfekt til vores kunders behov. Vi indgår gerne i dialog med dig omkring dine behov, hvor vi også gerne besøger din virksomhed, så vi bedre kan rådgive dig om hvordan en løsning fra Domino Systems kan lette din hverdag.


Hvis du har brug for en printer til etiketter, kan vi tilbyde langt mere end teknologisk førende produkter. Vi har også mulighed for at tilbyde dig en lang række serviceydelser, såsom fleksible servicekontrakter og teknisk helpdesk.


Vi kan også tilbyde finansiering ved køb af vores løsninger, hvor du både har mulighed for at lease på traditionelle vilkår, ligesom du har mulighed for Pay per Code. Med Pay per Code betaler du en fast pris, hvor både forbrugsstofferne, reservedelene og serviceudgifterne er medregnet i prisen.
Derudover er vi ved Domino Systems også bevidste om vores sociale ansvar for et mere grønt og bæredygtigt miljø. Derfor kan du også kontakte vores serviceafdeling, hvis du har en udtjent printer, som du ønsker at skrotte. 

Lad os finde din næste etiketprinter

Hvis du har spørgsmål omkring hvilken etiketprinter, der passer bedst til dig og dine behov, eller du allerede nu ved, at du gerne vil have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på tlf. 47 10 73 00. Du har også mulighed for at henvende dig til os på mail kontakt@dominosystems.dk, eller via vores kontaktformular her, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt og uforpligtende tilbud. 

 

Etiketprinter

GÅ PÅ OPDAGELSE I ETIKETPRINTERE

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS