Etiketter print selv

Med din egen Domino Systems printer kan du printe etiketter i højeste kvalitet

Etiketter print selv

Print selv dine etiketter med en printer fra Domino Systems

Hos Domino Systems har vi printere, der er specialudviklet til at kunne producere etiketter i høj kvalitet. Vi har printere til ethvert formål, som alle er nemme at betjene, pålidelige og kan klare etiket-kravene uanset, hvilken branche din virksomhed er i. Du slipper dermed for at bestille etiketter eksternt og undgår samtidig spild. Med en printer fra Domino Systems bliver det muligt at lave print selv etiketter, der er præcis, som du ønsker det.

Lav og print dine egne etiketter 

Med en Domino Systems printer får du dit helt eget etikettrykkeri, hvor du kan printe lige efter dit behov. Du har mulighed for at printe både større og mindre serier af etiketter. Print selv etiketter med logo, hvor du selv kan styre volumen, og samtidig kan teste nye muligheder af. Således kan du printe test-etiketter ud, se resultatet og rette eventuelle fejl, før du sætter den store produktion i gang. Ligeledes slipper du både for besværet ved at hyre en ekstern etiketproducent og samtidig mindsker du spildforbruget af etiketter, da store produktioner oftest ikke bliver brugt op. Vores printere leverer i høj kvalitet, er driftssikre, og udfører arbejdet hurtigt, så du kan spare tid, energi og penge. 

Printere til ethvert formål 

Domino Systems har udviklet printere til alle tænkelige brancher og materialer. Der er etiketter på mange typer af produkter som f.eks. drikke- og fødevarer, kosmetik og farmaceutiske produkter. Der er forskellige retningsregler og krav til alle disse brancher, og vores printere udskriver etiketter, der lever op til enhver branches krav og standarder. Vi har mange forskellige teknologier, som løser alle slags behov.

Vores udvalg kan du se her:

Udover de mange forskellige typer af printere, så har vi også printersoftware, tilbehør og reservedele til alle printerne. Du kan læse mere om vores store udvalg, og hvad de enkelte printere er ideelle til her. 

Vi har en stærk dansk serviceafdeling med kompetente serviceteknikere og fem udkørselspunkter - så vi dækker hele Danmark. Du vælger selv hvilken servicepakke der passer bedst til jeres behov. Servicepakkerne kan du læse mere om her. 

Etiketter print selv – kontakt os i dag og hør hvordan

Hos Domino Systems gør vi vores ypperste for at gøre dig tilfreds. Derfor skræddersyr vi altid en aftale så den passer til dine behov. Vi indgår gerne i en dialog med dig om dine behov og nuværende produktion, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Desuden står vi altid klar til at rådgive dig om etiketter og printere, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. 47 10 73 00 eller på mail kontakt@dominosystems.dk for en uforpligtende dialog.

 

Etiketter print selv

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL FARVEETIKETTER

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS