Etiketter til flasker

Domino Systems printere er udviklet til at kunne producere etiketter til flasker i høj kvalitet

Etiketter til flasker i høj kvalitet

Domino Systems printere er udviklet til at producere flaskeetiketter i høj kvalitet og til mange forskellige formål og brancher. Vores serier af højkvalitetsprintere er hurtige, pålidelige, nemme at betjene og har samtidig en høj driftssikkerhed, som nemt kan klare de store krav fra blandt andet drikkevarebranchen.

Flaske etiketter til ethvert formål 

Der findes mange forskellige etiketter til flasker, som stiller forskellige krav til de printere, som skal producere dem. Vores printere er udviklet til at kunne producere etiketter til øl flasker, etiketter til vinflasker og mange andre typer af flasker. Vi kan derfor imødekomme ethvert etiketteringsbehov og –krav. Etiketterne printes i farver og antallet af etiketter, som skal produceres, kan også variere fra produktion til produktion og derfor er det vigtigt med en printer, som kan tage højde for dette og klare skift i produktionen ofte. Med vores printere har du mulighed for at producere både større og mindre serier af etiketter til flasker, så produktionen tilpasses dit behov hver gang.

Vores printeres hastighed og driftssikkerhed sparer tid, energi og penge

Domino Systems har udviklet printere, som kan håndtere enhver form for etikettering og løse drikkevarebranchens krav. Vores printere producerer etiketter til alle type flasker i høj kvalitet og med lang holdbarhed, som kan imødekomme din produktions behov. Alt i alt er Dominos printere ideelle til drikkevarebranchen - hvor deres hastighed og driftssikkerhed sparer tid, energi og penge. Gå på opdagelse i vores mærkning- og etiketteringsprodukter til flasker nedenfor.

Udover etiketter til flasker tilbyder vi også printere til kodning og mærkning af produkter inden for mange forskellige brancher.

Du kan finde vores løsninger til utallige anvendelsesområder her. 

Domino Systems – Vi skræddersyr løsninger til vores kunder

Hos Domino Systems vil vi have den bedste kundetilfredshed. Derfor skræddersyr vi løsninger til vores kunder og deres specifikke behov. Vi leverer teknisk førende produkter i høj kvalitet til vores kunders individuelle behov og tilbyder mange services:

  • Finansiering
  • Fleksible serviceaftaler
  • Installation og træning
  • Operatørkurser
  • OEM-løsninger
  • CSR

Alle Domino Systems ydelser og værdier er med henblik på at skabe kundetilfredshed hos alle vores kunder.

Du kan læse mere om vores services her. 

Kontakt os og hør mere

Hos Domino Systems står vi altid klar til at rådgive dig indenfor etiketter til flasker og meget andet. Vores dygtige konsulenter kommer også gerne ud til dig og din virksomhed for at se produktionen og give den bedst mulige rådgivning og løsning til dit behov.

Du kan kontakte os på tlf. 47 10 73 00 eller mail kontakt@dominosystems.dk for en uforpligtende dialog eller besøg.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Etiketter til flasker

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL FARVEETIKETTER

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS