Etikettering

Etikettering

Professionel rådgivning, optimale serviceydelser samt et stort udvalg af kvalitetsprintere til etikettering

Hvad er etikettering for jer og vil I have sammensat den bedste løsning?

Etikettering har gennemgået en stor udvikling fra at være en enkel papiretiket til at omfatte farverige og informationsbaserede etiketter. Uanset jeres behov, kan Domino Systems varetage jeres opgaver i forbindelse med etikettering.

Vi sammensætter en løsning til jeres behov

Hos Domino Systems sætter vi en ære i, at kunne tilbyde professionelle løsninger til alle brancher og behov. Vi har produkter til alle behov og opgaver inden for kodning, mærkning samt digitalt print og etikettering. Vores store erfaring gør, at vi kan tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger, som er tilpasset hver enkelt kundes specifikke behov.

Vi har et stort udvalg af printere, som kendetegnes ved deres høje produktionshastighed, kvalitet, robuste design samt deres ekstraordinære højopløselige farveprint. Vores overlegne effektivitet og kvalitet ved print på etiketter gør, at det er os I skal vælge i forbindelse med jeres næste printer.

Stort udvalg af printere til etikettering

Domino Systems ligger vægt på, at kunne tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning, som opfylder netop deres behov. Derfor har vi også et stort udvalg af printere til etikettering, uanset om I har brug for print af farveetiketter, s/h-etiketter, fremstilling af mindre eller større etiketserier, variabelt tryk på etiketter og meget andet.

Med vores printere som en inhouse løsning, slipper I for outsourcing og de omkostninger og det besvær, der er forbundet hertil. Samtidig opnår I en stor fleksibilitet og driftssikker etikettering.

Se et udvalg af vores store etiketteringsudstyr.

Installation og træning er en vigtig del af vores service

Hos Domino Systems sørger vi for, at hele processen, i forbindelse med jeres printer, forløber professionelt og problemfrit. Når jeres behov for en printer opstår, sørger vi for optimal rådgivning og hjælp, så I får netop den printer, som opfylder jeres behov bedst. Herefter sørger vores kompetente teknikere for, at printeren bliver installeret korrekt, at printeren er kalibreret samt tilpasset den pågældende produktlinje.

En vigtig del af vores servicetilbud består også i vores træning af vores kunder, så I opnår den mest optimale udskriftkvalitet, produktivitet og driftssikkerhed i forbindelse med vores produkter. Vi ønsker at sikre, at jeres kodning, mærkning og etikettering foregår nemt og problemfrit og vi går derfor ikke før, at jeres operatører er 100 % trygge ved, at betjene printeren selv.

Efter træningen står vi naturligvis altid til rådighed på vores supportlinje på tlf.: 4710 7300.

Gennem vores services har vi kunden i fokus

Udover vores professionelle service i forbindelse med rådgivning, køb og installation af printere samt træning af jeres operatører, tilbyder vi også vores kunder adskillige andre serviceydelser:

  • Finansiering
  • Fleksible serviceaftaler
  • Operatorkursus
  • OEM-services
  • Returordning for udtjente printere

Læs mere om vores mange serviceydelser samt vores CSR-politik.

Har I brug for rådgivning og hjælp?

Hvis I har spørgsmål om vores printere eller har brug for vejledning omkring hvilket udstyr, I skal vælge til kodning, mærkning eller etikettering på jeres arbejdsplads, hjælper vi gerne. Ring til os på telefonnummer: 4710 7300.


I kan også kontakte os gennem vores formular.

Etikettering

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL ETIKETTERING

Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS