Inhouse labelprinter

Du kan designe og printe dine egne labels med en inhouse labelprinter fra Domino Systems

Hos Domino Systems har vi labelprintere, der passer perfekt til alle labelprint behov inden for diverse brancher. Vores innovative printere kan printe labels i professionel kvalitet i alle størrelser, farver og kvantiteter. Det helt unikke ved vores printere er, at du nu omkostningseffektivt kan printe i både større og mindre serier, hvilket giver mere frihed og åbner op for nye muligheder og markeder.

 

De bedste labelprintere på markedet 

Med en QuickLabel printer til labels fra Domino Systems får du en omkostningseffektiv labelprinter af højeste kvalitet, der dækker ethvert behov uanset branchen. Det kan eksempelvis være, du har særlige ønsker i forhold til størrelse og formen på dine labels. Det kan også være, du vil have unikke skriftfarver, såsom hvid, sølv og guld. Det kan også være, du har brug for olie- og vandbestandige labels til eksempelvis fødevarebranchen. Uanset dit behov, så har Domino Systems den rette printer til dig.

Se vores store udvalg af labelprintere nederst på siden her.

QuickLabel til mindre produktioner   

Er du på udkig efter din egen label printer til lidt mindre produktioner, så kan vi anbefale en QuickLabel, der er en desktop printer. Den giver total frihed til selv at designe og printe dine labels omkostningseffektivt i både større og mindre serier. Vi vil især gerne fremhæve nedenstående printere fra QuickLabel:

 • QuickLabel QL-120 – noget af det unikke ved denne printer er bl.a., at du kan printe ekstra smalle etiketter. Se mere her.
 • QuickLabel QL-300 – ved denne printer er noget af det enestående bl.a., at du kan du printe på en hvilken som helst etiketfarve. Derudover er QL-300 den eneste labelprinter, der kan printe med hvid farve. Se mere her.

Udover de ovennævnte fordele ved at vælge en Quicklabel inhouse labelprinter, så får du ligeledes følgende fordele:

 • Print serier fra 1 til 20.000 stk.
 • Mindre spild pga. lille lagerbinding
 • Print labels i alle størrelser, farver og kvaliteter 
 • Print olie- og vandbestandige labels
 • God til private label, sæsonvarer og tests  
 • Lav flere labels i samme kørsel 
 • Tilføj nemt dato/lot/batch 
 • Brug dit favoritprogram til design 
 • Du skal kun have blanke labels på lager
 • Du skal ikke vente på levering af dine labels

Du har mulighed for at bestille en gratis printprøve, så du kan se, hvordan en label, du selv printer, kommer til at se ud.

Gratis printprøve

Vi kommer også meget gerne ud til din virksomhed og giver en demonstration på vores QuickLabel QL-300 og QL-120 printere.

Book en demo

Skræddersyet løsning til netop dine behov

Hos Domino Systems har vi printere til alle formål der leverer flotte resultater hver gang, er nemme at betjene og kan tilpasses enhver produktionslinje og branche, så de opfylder alle de krav og retningslinjer, der er inden for de forskellige industrier. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den helt rette label printer til netop dit behov.

Du kan læse mere om vores løsninger til diverse anvendelsesområder her.

 

Vil du vide mere om Domino Systems inhouse labelprinter?

Er du på udkig efter en professionel printer, der opfylder alle dine behov inden for labelprint, men er du i tvivl om, hvilken en du skal vælge? Så står vi altid klar til at hjælpe dig, så du får den helt rette løsning til netop dit behov.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Inhouse labelprinter

GÅ PÅ OPDAGELSE I LABELPRINTERE

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS