Labelprint

Labelprint

Med en professional labelprinter, kan I producere jeres egne labels i høj kvalitet

Hos Domino Systems finder I et stort udvalg af forskellige printere til labelprint, så I kan finde lige den løsning, der passer jer bedst. Vores printere benytter de nyeste teknologier og producerer labels i høj kvalitet.

Med en inhouse labelprinter-løsning får I kontrol over mængden af labels I producerer, og det er nemt at skifte mellem designs, sprogversioner, labelstørrelser og lignende – uanset om I skal printe store eller små serier.

 

Få kontrol over produktionen af labels i høj kvalitet 

Der er mange fordele ved, at I selv står for jeres labelproduktion i stedet for at outsource opgaven til et label trykkeri. I får fuld kontrol over jeres egen tryk af labels og er ikke bundet af for eksempel leveringstid og minimumskøb. Med en inhouse printer kan I lave labelprint just-in-time og nøjes med at producere netop det antal, I har brug for, når I skal bruge dem. Dermed mindskes også jeres lagerbinding og eventuelt spild, hvis produktinformationer eller design ændrer sig løbende.

Med en professionel labelprinter fra Domino Systems kan I omkostningseffektivt printe større eller mindre serier, producere labels i forskellige størrelser, former og på forskellige typer materialer m.m. Alle vores printere producerer labels i høj professionel kvalitet.

 

Printere til ethvert labelprint behov

Hos Domino Systems har vi et stort udvalg af forskellige typer printere, lige fra mindre desktop printere til større print press maskiner – og alt derimellem. Uanset hvad jeres behov for antal labels er, hvilken branche etiketterne skal bruges til eller om de skal på glas, plastik, folie eller papir/pap, kan I finde en effektiv løsning gennem os.

Her er et lille udvalg af vores printere:

Se hele vores udvalg af etiketprintere her. 

 

Bestil gratis printprøve og demonstration 

Vi ved, at vores printere altid producerer label print i høj kvalitet, og det vil vi gerne vise jer. Inden I beslutter jer for at investere i en labelprinter fra Domino Systems, har I derfor mulighed for at få en gratis printprøve. Vi printer en labelprøve af jeres ønskede design og sender til jer, så I selv kan mærke kvaliteten og se, hvor flotte labels I kan producere inhouse med en printer fra os.

Labelprint

Vil I vide mere om, hvad I kan få ud af en labelprinter?

Hos Domino Systems er vi specialiserede inden for netop labelling og labelprint, så vi kan give jer kompetent vejledning, hvis I er på udkig efter en optimal labelprint-løsning. Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde jer.

Find vores kontaktoplysninger her.

Labelprint

GÅ PÅ OPDAGELSE I LABELPRINTERE

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS