Labelprinter

Labelprinter

Design og print professionelle kvalitetslabels med en labelprinter fra Domino Systems 

Hos Domino Systems har vi labelprintere, der passer perfekt til alle labelprint behov - hvad end I stiller krav til størrelse, farve eller kvantitet. Vi har printere til alle formål og brancher, og uanset om I har behov for at printe labels til en stor eller en lille produktion, så har vi en labelprinter til netop jeres behov. Vi forhandler nemlig både printere i desktop-størrelse og store avancerede label press’. Alle vores printere har den nyeste teknologi og er af højeste kvalitet. De er lette at betjene og kan tilpasses enhver produktionslinje.

 

Fleksibilitet møder funktionalitet med en printer fra TrojanLabel 

Hos Domino Systems kan du få labelprintere fra TrojanLabel, der er et af de førende mærker, når det kommer til professionel og omkostningseffektiv labelprint. Vi har flere forskellige modeller, og du kan se nogle af dem her:

 

  • TrojanLabel T2-C – passer til enhver produktion og har en imponerende udskrivningshastighed på 18 mm/min, så I kan generere store kørsler på kort tid. Læs mere her.
  • TrojanLabel T2-L – verdens første økonomisk overkommelige label press. Den er konkurrencedygtig og giver øget fleksibilitet. Med T2-L kan du nemmere og meget effektivt printe på både labels og fleksibelt pakkemateriale, også i mindre serier. Læs mere her. 


Vi tilbyder skræddersyede løsninger 

Labelprint bruges i mange forskellige brancher, og der stilles ofte forskellige og til tider høje krav fx inden for fødevarer og farma. Hos Domino Systems har vi labelprintere til alle formål, der kan tilpasses enhver industri, så de opfylder de krav og retningslinjer, der er i de forskellige industrier.


Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, og der mange gode grunde til at købe professionelle labelprintere fra os. Vi har bl.a. printere der er designet til at kunne fungere i krævende produktionsmiljøer, hvor der kan forekomme store mængder støv eller fugt. Vi har også printere, der er ideelle til store produktioner, idet de kan printe 24/7. Vigtigst af alt, så har vores printere den nyeste teknologi og leverer labels af den højeste og skarpeste kvalitet – år efter år.

Du kan læse mere om, hvor og hvordan du kan anvende printere fra Domino Systems her. 

 

Se og mærk kvaliteten 

Hos Domino Systems tilbyder vi label printers, der kan tilpasses lige præcis jeres krav, uanset størrelse, farve, kvalitet eller kvantitet.  

Hvis I er interesserede i en labelprinter fra Domino Systems og gerne vil opleve kvaliteten, så har I mulighed for at bestille en gratis printprøve, der sendes omkostningsfrit til jer. I skal blot udfylde formularen, og vi vil herefter sende din printprøve hurtigst muligt. I kan finde formularen til en gratis printprøve her. 

Vil I i stedet gerne have en demonstration på en af vores printere, så tilbyder Domino Systems også dette. Læs mere her og udfyld vores formular for en demonstration af TrojanLabels. 

 

Vil I vide mere om Domino Systems produkter? 

Har I spørgsmål til nogle af vores printere, eller ønsker I rådgivning og vejledning? Vores kompetente medarbejdere har stor viden inden for labelprinter, og vi står altid klar til at rådgive jer om, hvordan I får mest muligt potentiale ud af jeres labelprinter.

I kan finde vores kontaktoplysninger her. 

Labelprinter

GÅ PÅ OPDAGELSE I LABELPRINTERE

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS