Print on demand

Print on demand

Print labels in-house og få det antal, I har behov for

Ønsker I stor kontrol med print af for eksempel labels eller etiketter, kan I selv stå for det, fremfor at få en ekstern virksomhed til at printe for jer. Med in-house printere kan I altid få print on demand og samtidig spare ressourcer.

Domino Systems tilbyder en lang række forskellige printere og I kan få løst jeres etiket-behov uanset branche og produktionsstørrelse.

 

Professionelle print til jeres behov

Med printere fra Domino Systems kan I selv tage styringen over jeres print selv on demand – og stadig få et professionelt resultat i høj kvalitet. Med in-house print kan I sørge for kun at printe det antal af forskellige etiketter, labels m.m., som I har brug for på et givent tidspunkt.

Alle vores printere er lette at betjene og printer i høj kvalitet ved print label on demand. Vi har mange forskellige størrelser og typer af printere, så I kan finde den rette løsning til netop jeres behov, uanset branche, design, størrelse eller antal print I har brug for. 

Der er mange fordele ved at investere i en labelprinter til jeres virksomhed, så I selv kan stå for print uanset om det er i lille skala eller om I har behov til en større produktion.

 

Spar ressourcer og spar besværet med print on demand

Når I selv står for styringen af jeres label prints og kan sørge for kun at printe det nødvendige antal, vil I kunne mindske ressourcespild. Hos mange trykkerier er virksomheder nødsaget til at bestille store mængder labels. Det betyder risiko for forældelse, for eksempel i forhold til udgåede produkter eller produktinformation, og at print må kasseres. Det slipper I for, når I selv kan printe lige det I har brug for, når I har brug for det. Derudover kan I frigøre lagerplads, som ellers skulle bruges til at opbevare store mængder labels.

Med jeres egen printer får I større kontrol og fleksibilitet i produktionen af jeres labels. Derudover kan I spare besværet ved leveringstid og kontakt til print firmaer. Test af logo, størrelser, designs m.m. går også hurtigt og ubesværet, så I effektivt kan tage de rette beslutninger.

 

Bestil et gratis prøveprint af jeres etiket – eller få en demonstration 

Inden I beslutter jer for en printer til in-house digitalt print, kan I afprøve kvalitet, design og hvordan etiketterne passer til jeres produkter. Vi tilbyder, at I kan få en gratis printprøve, som vi sender til jer, så I kan tage stilling med produktet i hånden.

Gratis printprøve

Vi kommer også gerne ud til din virksomhed og giver en demonstration på vores forskellige printere, som I kan bruge til in-house label print.

Book en demo 

Vær helt tryg - Domino Systems yder service 

Med Domino Systems printere til erhvervsmæssig brug får I en løsning, der passer til lige præcis jeres behov og eventuelle produktionslinje. Udover blot at levere printere, vil vi også sørge for jeres tilfredshed med produktet under brug, og derfor kan vi skræddersy en serviceaftale til jeres specifikke behov. Hos os kan I for eksempel få teknisk helpdesk, prioriteret tilkald, overvågning via Domino Cloud, installation, kurser m.m.

Vi tilbyder forskellige servicepakker

  • On Demand
  • On Demand Plus
  • SafeGuard
  • Relax

Læs mere om de forskellige servicepakker her. 

 

Vil I vide mere om in-house print, og hvad vi kan tilbyde jer?

Hvis I gerne vil høre nærmere om in-house printere, print on demand, Domino Services eller andet, er vi klar til at hjælpe.

Find vores kontaktoplysninger her. 

 

Print on demand

GÅ PÅ OPDAGELSE I LABELPRINTERE

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS