Print selv labels

Print selv labels med din egen labelprinter fra Domino Systems

Undgå spild af labels, spar mange penge og få øget fleksibilitet med en desktop labelprinter fra Domino Systems. Hos Domino Systems har vi labelprintere, der kan designe og printe labels i professionel kvalitet i alle størrelser, farver og kvantiteter. Du undgår dermed at være afhængig, betale opstartsomkostninger, opleve ventetid og have minimumsbegrænsning i forhold til antal. Det er, hvad vi kalder total frihed!

 

Få dit eget labeltrykkeri og oplev øget fleksibilitet 

Har du brug for at printe 100 labels eller måske 20.000? Med din egen labelprinter fra Domino Systems kan du omkostningseffektivt printe i både større og mindre serier. Derudover giver din egen labelprinter dig ligeledes fleksibiliteten til omkostningseffektivt at teste forskellige designs og løsninger, ligesom det også er muligt at lave skræddersyede labels af mindre serier til eksempelvis private label eller sæsonvarer. Du vil opleve en stor frihed og sparer altså både en masse tid og penge ved at kunne alt dette selv. Det betyder ligeledes, at du oplever mindre spild på grund af en lille lagerbinding.

 

Total frihed med din egen labelprinter 

Print selv labels på din egen desktop labelprinter fra Domino Systems. Det giver en øget fleksibilitet og total frihed. Vores printere er hurtige, små og ikke mindst lette at betjene, så du hurtigt kan komme i gang med din egen labelproduktion.

Udover ovenstående fordele, så kan du også opnå disse fordele med en labelprinter fra Domino Systems:

 • Omkostningseffektiv print af store og små serier
 • Print serier fra 1 til 20.000 stk. 
 • Print i alle størrelser, kvaliteter og farver 
 • Print med hvid, guld og sølv skrift 
 • Print olie- og vandbestandige labels 
 • Print private label, sæsonvarer og testlabels   
 • Print flere labels i samme kørsel 
 • Brug dit favoritprogram til design 
 • Tilføj nemt dato/lot/batch 
 • Lille lagerbinding og dermed mindre spild 
 • Ingen opstartsomkostninger  
 • Ingen ventetid
 • Supportservice

 

Driftssikre printere til erhverv

Hos Domino Systems forhandler vi professionelle printere, der kan bruges til alle formål inden for labelprinter erhverv. Vores printere lever op til alle de krav og regler, der er til labels i forskellige brancher, herunder kosmetik eller fødevarer. Domino Systems printere kan klare alle de behov du og din virksomhed måtte have, når det kommer til labelprint.

Vi har et stort udvalg af QuickLabel-printere, og du kan se nogle af dem her:

 

Domino Systems har flere forskellige printere, der er ideelle til dig, der vil printe dine egne labels.

Se hele vores udvalg af printere her.

 

Gratis demonstration og printprøver 

Har du lyst til at få en demonstration på en vores printere, før du køber? Domino Systems kommer med glæde ud til din virksomhed, så du kan se og opleve en QuickLabel 120 eller en QuickLabel 300 i aktion.

Book en demo

Du kan også bestille en printprøve på vores hjemmeside, så du kan se og mærke kvaliteten af dine labels printet på en af vores labelprintere.

Gratis printprøve

Kundetilfredshed i fokus hos Domino Systems

Det er essentielt for Domino Systems, at du som kunde er tilfreds og bedst muligt klædt på til at håndtere og gøre brug af din egen labelprinter. Vi har erfarne og dygtige medarbejdere, der gerne hjælper med både opsætning, installation samt kalibrering af din nye labelprinter, så du kan komme godt i gang. Vi giver også gerne et træningsforløb, så du kender printerens primære funktioner og kan bruge den helt optimalt. Derudover tilbyder vi operatørkurser, så du selv kan betjene printeren, skifte forbrugsstoffer, afhjælpe mindre driftsforstyrrelser samt ombytte en printer med en anden.  

Har du brug for andre services, som eksempelvis helpdesk eller teknisk assistance, så kan vi også hjælpe dig med dette.

Du kan læse mere om vores udbyd af services her.

 

Kontakt os allerede i dag og hør mere om print selv labels

Hos Domino Systems har vi den optimale løsning til dig, når det kommer til labelprintere. Sammen med dig kan vi finde den bedste løsning og printer, som passer til din virksomheds behov. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og rådgive dig om printere og labels. Du kan kontakte os allerede i dag for en uforpligtende samtale.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

 

print selv labels

GÅ PÅ OPDAGELSE I LABELPRINTERE

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS