Professionel labelprinter

Professionel labelprinter

Med en professionel labelprinter fra Domino Systems får I en professionel labelprinter af højeste kvalitet

Hos Domino Systems har vi printere til ethvert formål, hvor alle naturligvis er af den absolut bedste kvalitet. Vores printere har i mange år været med til at revolutionere markedet for digital print, ikke mindst fordi at I med en printer fra Domino Systems kan være sikre på at få et robust design, høj hastighed, topkvalitet og højopløselig farveprint, ud over det sædvanlige. Med en printer fra Domino Systems får I et professionelt produkt, der omkostningseffektivt kan printe labels til små såvel som store produktioner i den allerhøjeste kvalitet på markedet.

 

Den nyeste teknologiske udvikling inden for print og labels

I kan nu effektivt producere mindre og større serier med en professionel labelprinter fra Domino Systems. Vi forhandler både mindre desktop labelprintere og store avancerede label press’, så vi har uden tvivl noget til ethvert behov. Er I f.eks. på udkig efter en labelprinter til lidt større serier, så kan vi anbefale en printer fra TrojanLabel. Vi forhandler modellerne T2, T2-C samt T2-L. Her kommer der en oversigt over nogle af de fordele, der er ved at printe professionelle etiketter med en TrojanLabel:

  • Omkostningseffektiv print af både større og mindre serier
  • Print på forskellige materialer, herunder bl.a. fleksibelt pakkemateriale
  • Bliv mere effektive og konkurrencedygtige på især mindre serier og åben dermed op for nye markeder

Uanset, om I skal lave labelprint til større eller mindre virksomheder og produktioner, så er en service printer fra Domino Systems den mest optimale løsning.

Vi giver gerne en demonstration på en TrojanLabel T2-L enten online eller ude hos os. Kontakt os via formularen her. 

 

TrojanLabel – funktionalitet og brugervenlighed

TrojanLabel er et verdensledende mærke inden for teknologisk printudstyr og hos Domino Systems, er vi stolte over at kunne præsentere flere modeller af deres professionelle printere.

Du kan læse mere om vores labelprintere fra TrojanLabel her. 

En altid driftssikker printer til labelprint for alle industrier

De forskellige brancher og industrier er underlagt forskellige krav og retningslinjer, når det handler om etikettering. Uanset hvilken industri I er i, kan vi garantere, at vi har en printer i vores store udvalg der passer perfekt til jeres behov. Vores printere bruges f.eks. i brancher inden for fødevarer, drikkevarer, medicinske- og farmaceutiske produkter samt husholdningsartikler.

Med en printer fra Domino Systems kan I lave labels i forskellige størrelser, farver, former og til mange typer af overflade, f.eks.:

Vil I læse mere om, hvilke brancher vores printere kan benyttes til, kan I gøre det her. 

Er I interesserede i at se et eksempel på, hvordan jeres labels kommer til at se ud, så kan I altid få tilsendt en gratis printprøve. Udfyld denne formular og få en printprøve gratis. 

 

Den bedste rådgivning og service

Det er vigtigt for os hos Domino Systems at have tilfredse kunder. Derfor går vi højt op i altid at give en god service samt skræddersyede løsninger. Vi rådgiver gerne omkring, hvilken en af vores labelprintere der bedst dækker netop jeres behov. Dette gør vi bl.a. ved at tilbyde at komme forbi og besøge jeres virksomhed, så vi bedst muligt kan vurdere, hvilken professionel labelprinter der passer til jeres produktion.

Ud over personlig rådgivning ved køb af en printer hos os, tilbyder vi også en lang række forskellige ydelser, såsom teknisk helpdesk, finansiering, teknisk rådgivning og meget mere.

 

Lad Domino Systems hjælpe jer med jeres næste professionelle labelprinter 

Har I nogle spørgsmål angående professionelle labelprintere eller andet, så kan I kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar til en uforpligtende snak og professionel vejledning til jeres næste printer.

I finder vores kontaktoplysninger her. 

Professionel labelprinter

GÅ PÅ OPDAGELSE I LABELPRINTERE

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS