Runde etiketter

Domino Systems printere er udviklet til at kunne producere runde etiketter og meget andet i høj kvalitet

Spar tid og penge ved at printe dine etiketter selv

Med en printer fra Domino Systems kan du selv printe lige netop den type etiket, som du skal bruge til dine produkter. Uanset om du anvender trekantede, ruderformede eller runde etiketter, så har vi en printer, der kan udføre arbejdet for dig. Vores digitale desktop-printere er udviklet til at kunne levere etiketter i høj og skarp kvalitet, så du ikke længere skal benyttes dig af eksterne leverandører. Når du selv printer dine etikker, kan du nøjes med at printe netop det antal, du skal bruge. Hvis du har brug for rådgivning i, hvilken printer der passer til dine behov, står vi klar til at give dig god og grundig vejledning.  

Med en etiketprinter fra Domino Systems kan du selv printe runde etiketter 

Uanset om du skal bruge ovale etiketter, firkantede etiketter eller etiketter i en helt anden form, så kan vores printere klare arbejdet. Vi sætter en ære i at kunne vejlede dig i at finde den rigtige printer og vores store erfaring gør, at vi hurtigt og sikkert finder frem til det rette. Vores printere er kendetegnet ved deres høje produktionshastighed, eminente kvalitet, robuste design og deres højopløselige farveprint.

Hvorfor vælge en etiketprinter fra Domino Systems?

Etikken er en del af dit produkt og derfor er det vigtigt, at dine etiketter står skarpt og er af god kvalitet. Det kan det dog være en udfordring at koordinere med eksterne leverandører i forhold til, hvornår og hvor mange etiketter du står og skal bruge. Printer du derimod selv dine etiketter, kan du printe, når du skal bruge dem, og lige netop det antal, du skal bruge. Derved slipper du for at betale for etiketter, du aldrig får brugt. 

Hos Domino Systems forhandler vi en lang række af specialudviklede printere til etiketter. Uanset om du skal bruge etiketter til glas, kosmetikprodukter, fødevarer eller noget helt andet, så kan du hos os finde en printer, der lever op til dine behov. Nedenfor har vi listet nogle af de fordele du får, når du printer dine etiketter selv:

  • Mulighed for nemmere og hurtigere at kunne ændre i dine etiketter
  • Nedsætning af spildte etiketter du ikke får brugt
  • Bedre kontrol over forsinkelser og fejl
  • Printning efter behov

Hvis du har lyst til at lære mere om, hvad vores printere kan, og hvordan de kan gøre dit arbejde nemmere, så kan du læse mere her. 

Få et gratis testprint af din etiket og mærk kvaliteten

Det er vigtigt at vide, hvad man får, før man går ud og investerer i et produkt, der har betydning for ens arbejde. Derfor kan du få printet en af dine etiketter gratis - som vi sammen med en omkostningsberegning sender til dig.

Hvis du er interesseret i at læse mere om denne mulighed, eller er klar til at udfylde formularen, kan du gøre det her. 

For os er det vigtigt, at have en god dialog med dig om, hvad det er for en printer, du har behov for du for. En god dialog er en forudsætning for, at vi kan levere den rette printer til dig.

Vil du vide mere om vores produkter?

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores printere, hvordan du får printet dine egne runde etiketter eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har stor viden om vores etiketprintere, og hvordan du får mest mulig ud af dem. Uanset hvilke spørgsmål du har, står vores medarbejdere klar til at vejlede dig.

Du kan finde vores kontaktinformationer her.

 

 

 

Runde etiketter

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL FARVEETIKETTER

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS