Print på farmaceutiske pakker

Print alt fra enkle datakoder til Grade A GS1-kompatible stregkoder på pakker og æsker

Print på pakker i den farmaceutiske branche

Den farmaceutiske branche er underlagt strenge krav til kodning og mærkning, for at leve op til de globale krav om sporing igennem hele forsyningskæden. Vores sortiment af robuste og effektive printere til mærkning af emballage, kan derfor anvendes sammen med et stort udvalg af kodningsprogrammer - Fra enkle datakoder til Grade A GS1-kompatible stregkoder.

Ax-seriens intuitive brugerflade sikrer en nem og fejlfri drift, når der mærkes pakker på travle produktionslinjer. Printernes er udstyret med i-Pulse-printhoved og -blæk, der sikrer præcis blæktilførsel og eliminerer behovet for printhovedsrengøring, således at højkvalitetskoder som datomærkninger og sporbarhedskoder hurtigt printes.

Søger man mere permanent mærkning, kan Dominos D-serie, bestående af små, kraftfulde og alsidige lasere, anbefales. D-serien er baseret på Dominos i-Tech-teknologi og er udviklet til permanent mærkning, i høj hastighed og optimal kvalitet, på et stort udvalg af materialer – og vel og mærke uden, at man begrænses af et fast antal tekstlinjer.

Printerne leverer menneskeligt læsbare- og 2D-datamatrix-koder, således at det er nemt at opfylde gældende juridiske krav vedrørende sporing, men er også meget miljøvenlige. Der anvendes hverken blæk eller makeup, og genereres derfor heller intet affald. Den automatisk temperaturregulering gør desuden, at printerens energiforbrug minimeres. 

Gå på opdagelse i vores mærkning- og etiketteringsprodukter til farmaceutiske pakker nedenfor.

Mærkning af pakker i den farmaceutiske branche

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL PAKKER

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS