Storskrift på kasser

Præcise og tydelige koder på et udvalg af porøse overflader såsom papkasser, bakker og poser

Storskrift på kasser

Mærk direkte på kasser med Dominos C-serie, til storskrift, der er baseret på Piezo Drop on Demand-teknologien. C-serien gør det muligt at printe højkvalitets grafik, tekst og stregkoder i op til 17,5 mm højde - direkte på kassen.

Drop on Demand-teknologien leverer præcise og tydelige koder på et udvalg af porøse overflader såsom papkasser, bakker og poser. Printeren er nem at integrere på alle produktionslinjer på grund af det løse printhoved, den centrale blækforsyning, der kan forsyne op til fire printhoveder og da printeren alene bruger 33W og ikke har behov for lufttilførsel.

Alternativ kan man anvende Dominos D-serie til mærkning med laser. Produkterne er velegnede til permanent mærkning, i høj hastighed og optimal kvalitet, på et stort udvalg af materialer – og vel og mærke uden at man begrænses af et fast antal tekstlinjer.

De har en høj driftssikkerhed, pga. gennemtestet teknologi og få bevægelige dele, og kræver derfor minimal vedligeholdelse. Printerne kan betjenes via det indbyggede display eller fra enhver PC.

Gå på opdagelse i vores mærkningprodukter til papkasser nedenfor.

Mærkning på papkasser

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL PAPKASSER

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS