Datomærkning

Professionelt udstyr til lovpligtig varedeklaration, datomærkninger og sporingskoder

Har I brug for professionelt udstyr til datomærkning?

Måske producerer I en vare, som kan være svær at datomærke. F.eks. kræver datomærkning af æg det helt rette udstyr, og I skal tage højde for at bruge blæk, der er specifikt designet til at kunne komme i direkte kontakt med fødevarer. Skal I datomærke på emballage i hårde, bløde eller ujævne og fleksible materialer, kræver det ofte også specielt udviklede printere.

Hos Domino Systems kan vi hjælpe jer med at finde det helt rette udstyr til at mærke datoen på jeres produkter, hvad enten I skal datomærke direkte på emballagen eller på labels. Domino Systems leverer driftssikre industrielle printere til en lang række industrier, heriblandt fødevareindustrien og den farmaceutiske branche, hvor der skal datomærkes på mange typer af materialer, f.eks:

 

Vi hjælper med valg af printer

Det er vigtigt at vælge den rigtige printer, alt efter hvilken materialeoverflade I skal datomærke på. Derudover er det vigtigt at forholde sig til, hvor fleksibel en printer I ønsker, eller om jeres virksomhed har nogle specifikke krav til omkostningseffektivitet eller miljøvenlighed.

  • Laserprintere – til en produktion i høj hastighed: Vores laserprintere i D-serien kan bruges til datomærkning på plast, glas, karton og etiketter og giver mulighed for at mærke produkter selv i en produktion med høj hastighed. En af fordelene ved en laserprinter er blandt andet, at den er miljøvenlig på grund af minimal vedligeholdelse.
  • Inkjet-printere – til små og store datomærkninger: Vores Inkjet-printere i A-serien, som er udviklet til at printe småt og præcist, er f.eks. velegnet til datomærkning på emballage af glas, plastik, metal og gummi eller på madprodukter. Fordelen ved A-serien er desuden, at denne printteknologi kan printe på ujævne og fleksible materialer. Har I brug for mærkning i større størrelser, skal I derimod vælge blækprintere fra C-serien, som blandt andet er udviklet til at printe på yderemballage som f.eks. bølget pap eller sække.
  • Thermo Inkjet-printere – det minimale blækforbrug: Fordelen ved at datomærke med en G-serie printer er blandt andet det minimale blækforbrug sammen med en høj printkvalitet. G-serien kan f.eks. bruges til mærkning i en produktion i høj hastighed, og er desuden velegnet til f.eks. datomærkning på emballage fra fødevareindustrien.
  • Thermotransfer-printere – til tryk på fleksible materialer: Vores printere i V-serien er velegnede til print på fleksible materialer som f.eks. emballagefilm, coated aluminium eller papir. Printerne har den fordel, at de er simple at betjene.
  • Label-printere – den fleksible løsning: Vores labelprintere i M-serien ­– eller de såkaldte Print & Apply-etiketteringsmaskiner (PALM) – er en fleksibel løsning, der kan tilpasses forskellige produktionslinjer. I programmerer etiketterne online, og så printes de automatisk og påføres produkterne, når de passerer forbi i en produktionslinje.  
  • Digital farveprinter – til mærkning i farve: Domino Systems distribuerer også TrojanLabel- og QuickLabel-farveprintere, som kan printe labels i farve. Printerne er nemme at vedligeholde og brugervenlige.

Læs mere om mærkning her. 

Har I brug for vejledning?

Har I spørgsmål om vores printere eller brug for vejledning omkring hvilket mærkningsudstyr, I skal vælge til datomærkning på jeres arbejdsplads, hjælper vi gerne. Ring til os på telefonnummer +(45) 47 10 73 00.

 

datomærkning

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS