Drikkevarer

Etiketter til flasker og dåser samt løsninger til kodning og mærkning til drikkevarebranchen

Mange af verdens største drikkevareproducenter er afhængige af den høje ydeevne på Dominos laser- og inkjetprintere til mærkning af flasker, kartonner og sleeves samt deres evne til at printe på alle typer af materialer. Om man vælger etiketter til flasker, dåser eller en anden metode til mærkning af drikkevarer, så kommer vores store erfaring med kodning og mærkning samt etiketprint på alle materialer i drikkevarebranchen vores kunder til gode, for det betyder, at vi altid sammen finder den helt rigtige løsning til dig.

Populære produkter til drikkevarer

Eksempler til drikkevarer

Se hvad andre har gjort

Etiketter til flasker

I Domino Systems ved vi, hvor vigtigt det er, at man vælger det rette etiketmateriale. Hvis man skal producere etiketter til flasker, er det vigtigt at vælge et materiale, det er modstandsdygtigt overfor væske. Derudover er forhold som temperatur også en vigtig faktor at forholde sig til. Vi leverer labelprintere, der kan producere etiketter til flasker til drikkevarebranchen, og vi ved lige præcis, hvilken type etiketprinter og etiketmateriale, som I skal vælge.

Undgå at betale for etiketter, der ikke i praksis stemmer overens med jeres ønsker. Print selv jeres etiketter til flasker og slip for lagerbindinger og spild. Producér jeres egne etiketter til flasker, der er skræddersyet til specifikke kampagner, sæsoner eller arrangementer.

Vi leverer etiketprintere, der kan imødekomme alle behov. Vil I se, hvad vores etiketprintere kan præstere? Så bestil en gratis printprøve her eller kontakt os – vi er altid klar til at yde professionel vejledning til jer.