Mærkning og etikettering af farmaceutiske produkter

Regler om sporbarhed, GMP og bekæmpelse af forfalskede lægemidler
kræver pålidelige løsninger, som du kan finde hos os

Mærkning og etikettering i den farmaceutiske branche

Internationale regler om sporbarhed, GMP og bekæmpelse af forfalskede lægemidler kræver kodningssystemer, der er pålidelige, præcise og i stand til at udskrive på en bred vifte af materialer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har igennem mange år leveret kodning-, mærkning- og etiketteringsprintere og har stor erfaring med dette område.

Se eksempler: blisterpakkersekundær emballagePET-flaskerglasflasker

 

Oplysninger printet på emballagen kan være lige så vigtige som indholdet i den. Uden læsbare produktdata er det umuligt at garantere lovgivningsmæssig overensstemmelse, eliminere dyre produktionsfejl eller sikre brugernes sikkerhed. Dominos avancerede mærkningsteknologi sikrer, at alle lovkrav opfyldes, samtidig med at printerens oppetid maksimeres.

Vores sortiment af robuste og effektive printere til mærkning af emballage kan derfor anvendes sammen med et stort udvalg af kodningsprogrammer; fra enkle datakoder til Grade A GS1-kompatible stregkoder.

 

Læs mere om vores løsninger til den farmaceutiske branche i brochuren til højre (pdf) eller gå på opdagelse i vores mærkning- og etiketteringsprodukter til den farmaceutiske branche nedenfor.

Mærkning af farmaprodukter

GÅ PÅ OPDAGELSE I PRODUKTER TIL DEN FARMACEUTISKE BRANCHE

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS