Trykkeri Roskilde

Industri printer

Professionel rådgivning, optimale serviceydelser samt et stort udvalg af kvalitetsprintere til etikettering

Pålidelige og robuste printere skabt til at fungere i alle brancher

Hos Domino Systems har vi arbejdet med printere og etiketter til alle brancher og behov i mere end 30 år. Vi ved, at brancher stiller specifikke krav til mærkning, kodning og etikettering af fødevarer, emballage, maskiner, kabler og så videre. Uanset hvad din printer skal kunne, og hvad du skal bruge den til, kan Domino Systems hjælpe dig med at finde den ideelle industriprinter.

 

Bredt udvalg af printere til industrielle formål 

Vores printere er designet til at kunne etableres i alle former for produktion. Nogle er små, nogle er store, nogle har flere printhoveder, nogle printer på pap og andre printer på plastik. Mulighederne er uendelige med en industriprinter fra Domino Systems. Vores printere bliver brugt i mange forskellige brancher og til mange forskellige formål blandt andet mærkning og kodning af:

 • Medicinske og farmaceutiske produkter
 • Drikkevarer (fx dåser, flasker)
 • Fødevarer (fx æg, mælkeprodukter)
 • Tobak
 • Husholdningsartikler
 • Kabler og ledninger

Læs mere her hvis du vil vide, hvilke brancher vores produkter benyttes i.

 

Forskellige typer af printere der matcher dine behov

Afhængigt af hvad din printer skal kunne, har vi forskellige typer af printere, der kan printe på forskellige materialer. Specielt designet til industrielle formål, har vi printere, der trykker koder og etiketter ved hjælp af:

 • Småskrift-inkjet (AX-serien)
 • Laser (D-serien)
 • Fiberlaser (F-serien)
 • Print and Apply (M-serien)
 • Thermotransfer (V-serien)

Du kan få overblik over alle vores produkter her.

 

Industri printer - Printere der er designet til at blive brugt

Vores printere er designet til at fungere i barske produktionsmiljøer. En printer til industri skal eksempelvis kunne fungere på områder med store mængder støv eller fugt ligesom kvaliteten af printet på etiketter, produkter eller maskiner, skal kunne modstå slid, hårdt vejr og lignende.

Yderligere lægger vi stor vægt på, at vores produkter er så miljøvenlige som muligt. Minimalt forbrug af blæk og automatiske temperaturreguleringer er nogle af de tiltag, vi har lavet for at reducere affald og energiforbrug. Samtidig er mange af vores printere også selvrensende og designet med brugervenlighed i tankerne, hvilket sikrer stabil produktionsdrift og minimal vedligeholdelse.

 

Har du brug for mere information omkring anskaffelse af en industriprinter?

Hos Domino Systems står vi klar til at vejlede og rådgive dig, når du skal bruge en industriprinter. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine behov, hvad din printer skal bruges til og hvilke specifikke krav til mærkning og etikettering, du er underlagt i din branche. Vi kommer også gerne ud og ser din produktion for at kunne rådgive dig bedst muligt.

Du kan finde vores kontaktinformation her.

Industri printer

GÅ PÅ OPDAGELSE I ETIKETPRINTERE

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS