Trykkeri København

Trykkeri København

Bliv dit eget trykkeri og spar al besværet 

Er du også træt af ventetid på forsendelsen af etiketter? Besværet med ikke at kunne rette fejl øjeblikkeligt når først dine etiketter er sendt til tryk? Eller er du irriteret over at have et helt lager fyldt med forældede etiketter? Så har vi løsningen til dig hos Domino Systems. Vores digitale desktop-printere er udviklet til at kunne producere alle former for etiketter i høj kvalitet, så du kan blive dit eget trykkeri i København.

Der er en række fordele ved at vælge en etiketprinter fra Domino Systems 

Når du vælger at forestå din printning af etiketter selv, får du en række fordele:

  • Du får bedre kontrol over fejl, da du har mulighed for at korrigere dem øjeblikkeligt
  • Du undgår forsinkelser, da produktionen af etiketter bliver in-house, og du derfor ikke skal være afhængig af eksterne leverandører
  • Du undgår besværet med at skulle finde en ekstern leverandør, der kan forestå printningen
  • Du får mulighed for hurtigt at kunne ændre og optimere etiketter
  • Grundet de ovenstående punkter får du mindre spild af etiketter

Har du brug for mere viden?

Læs mere om vores etiketter print selv her.

Læs om etikettering her. 

Læs mere om farveetiketprintere her. 

Læs mere om industri printer her.

Læs mere om runde etiketter og andet her. 

Hos Domino Systems er du i centrum 

Vi forhandler allerede printere til mange forskellige brancher, og vi forstår derfor, at din etiketprinter ikke kun skal passe til dig og dine behov men også til din branches retningslinjer og krav. Derfor tilbyder vi hos Domino Systems at komme ud til din virksomhed og have en dialog om dine printerbehov, så vi opnår fuld forståelse for, hvilken etiketprinter der passer perfekt til dig og din produktion.
Hos Domino Systems leverer vi aldrig standardløsninger men skræddersyr i stedet løsninger til dig, så vi ved, at alle dine behov bliver mødt. Derudover kan vi også tilbyde dig en række serviceydelser, såsom fleksible servicekontrakter og teknisk helpdesk, så du altid har mulighed for at få hjælp til din printer. Ligeledes har du også mulighed for at lease printerne i op til fem år. Tal med os om hvad der vil passe bedst til dig.

Har du spørgsmål til, hvordan du kan blive dit eget trykkeri i København? 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål om vores etiketprintere eller hvordan du kan blive dit eget trykkeri i København, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan enten ringe på tlf. 47 10 73 00 eller sende en mail til kontakt@dominosystems.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt med kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du gerne vil være dit eget trykkeri i København, trykkeri i Sjælland, trykkeri i Roskilde eller trykkeri i øvrige Danmark.

 

Etiketprinter

GÅ PÅ OPDAGELSE I ETIKETPRINTERE

Kiaro! 200D

Kiaro! 200D

GÅ TIL PRODUKT
QL-120X

QL-120X

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2

Trojan™ T2

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-C

Trojan™ T2-C

GÅ TIL PRODUKT
Trojan™ T2-L

Trojan™ T2-L

T2-L er verdens første industrielle, professionelle digitale printertil bådelabels og fleksibelt pakkemateriale, der effektivtkanprintemindre serier, ligesom denogsåeffektivt kan håndtere større serier. T2-Lbruger vandbaseret blæk og kan koldlaminere fleksibelt pakkemateriale, der efterfølgende kan varmeforsegles.Dette betyder, at den kanudføre en bred vifte af label- og emballageløsninger, der gør denideel til både trykker...
GÅ TIL PRODUKT

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS