Ax-serien

  • 06. december 2017
  • Cases
Optimering af Sovenas kodning og mærkning

Sovena, en portugisisk virksomhed ejet af familien Mello, har specialiseret sig i produktion af olie til fødevareindustrien. Sovena udvinder, forarbejder og tapper vegetabilske olier og olivenolier til verdensomspændende distribution.
Som en af ​​verdens største producenter af raffinerede olier, råder Sovena over otte produktionsanlæg i otte lande fordelt på fire kontinenter. 

Rui Ramos, der håndterer den daglige drift af Sovenas Barreiro-anlæg, forklarer, at de - for en opgave der er så afgørende for deres globale distribution - kun kan stole på erfarne og ekstremt dygtige kodespecialister.

"Domino er vores partner inden for kodning og mærkning, som er et centralt område i fødevareindustrien," tilføjer han. "Vi søger partnerskaber ... ikke enkle leverandørrelationer. Derfor besluttede vi at installere teknologi fra Domino, som er kendt for robusthed og driftssikkerhed." Dominos Ax-serie bygger på avanceret teknologi og leveres med innovativt blæk samt garanteret kvalitet, hvilket var det, Sovena efterspurgte.


Nem integration

Ax-Serien understøtter førende industrielle kommunikationsprotokoller, der forenkler installation og automatisering online. Ax-serien kan integreres med netværksprintere, der leverer centraliserede kodeskabeloner til fejlfri kodning og integration på eksisterende ERP-systemer (Enterprise Resource Planning).


Nyt blæk - nye evner

Ax350i bruger det meget pålidelige i-Pulse-blæk. Dette avancerede blæk - designet til selv de mest krævende anvendelsesområder - holder til selv de sværeste efterbehandlingsprocesser. "I dette tilfælde med PET-emballage er vi nødt til at have mærkning af den bedste kvalitet", udtaler operatør Luisa Dordio.

Samtidig med at alle krav til kvalitet og teknologi overholdes, er hastighed og produktivitet i sidste ende væsentlige elementer for Sovena. "En af de største udfordringer for et firma som vores er at sikre kvaliteten af ​​det produkt, vi tilbyder til vores slutkunder, med maksimal produktivitet," fortæller Rui.

"Noget så grundlæggende og så vigtigt som kodning i fødevareindustrien skal være sikkert. Det er netop af denne grund, at vi stoler på Ax-serien til at udføre jobbet."
 

16
Tilbage