Demonstration af printere

Print professionelle labels inhouse - Få en demonstration af vores labelprinter

Vores store succes med professionelle inhouse label-printere, har betydet, at vi hos Domino Systems A/S har investeret i en udstillingsvogn, så vi nemmere kan komme ud og demonstrere det.

Vi oplever, at mange virksomheder har et stort behov for at kunne printe i små serier og samtidig have friheden til at designe og hurtigt tilpasse deres labels løbende. Med vores printere (som fx QL-300) er dette muligt – og det kan vi nu komme ud og demonstrere for jer.

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter jer angående en demonstration.

Læs mere om QuickLabel QL-300 her. 

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system i den periode, der er nødvendig for at opfylde dine ønsker. Læs mere i vores persondatapolitik.

Få total frihed med vores labelprintere

Med vores revolutionerende labelprinter har der aldrig været kortere fra tanke til handling: printeren giver total frihed til virksomheden og en øget fleksibilitet i form af mulighed for hurtigt at kunne ændre og tilpasse labels, fx private labels, testprodukter mv.

QL-300 er verdens første fem-farve (CMYKW) tonerbaserede desktop labelprinter, hvilket betyder, at den med hvid farve kan printe direkte på en sort eller transparent etiket. Dette åbner op for helt nye designmuligheder. QL-300 kan desuden printe labels i alle former.

Når vi kommer ud til jer, printer vi jeres egne labels, så I med selvsyn kan se den høje kvalitet, som vores printere leverer. Det eneste vi skal bruge, er en PDF med jeres etiket, som vi kan uploade til printeren.