Finansiering

Gør de faste omkostninger til variable med

leasing- eller Pay per Code-løsninger

Betal printerne med et fast månedligt eller kvartalsvist beløb

Opgrader produktionslinjen med teknologisk førende produkter uden tunge investeringer. Vi sammensætter en finansieringsplan til jeres individuelle behov.

Vælg mellem leasingaftaler på op til 5 år, med månedlige eller kvartalsvise betalingsrater eller vores Relax-model, hvor vi overtager alle bekymringer. Vi sammensætter en løsning baseret på jeres behov, indeholdende f.eks. installation, uddannelsesplaner, planlagte leverancer af forbrugsvarer samt vores SafeGuard-pakker med overvågning via Domino Cloud og adgang til teknisk helpdesk. I betaler et fast månedligt eller kvartalsvist beløb baseret på antal mærkede produkter. 

Vi sammensætter, i fællesskab med jer, en løsning, der sikrer, at jeres kodnings- og mærkningsbehov løses så smidigt og omkostningseffektivt som muligt, så I kan fokusere fuldt ud på jeres forretning.

 

AAA rating


Domino Systems A/S er blevet tildelt den højeste kreditværdighed AAA, som kun gives til ganske få virksomheder. Vi er blevet betroet som en solid og troværdig samarbejdspartner, som man kan regne med.  


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

BRUG FOR AT HØRE NÆRMERE?

Vi leverer til alle brancher og vil meget gerne i dialog om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning

KONTAKT OS