OEM-services

Dedikerede ressourcer til rådgivning af maskinbyggere mv. 

Vi hjælper med integration til andre produkter og systemer

Integration af nyt kodning- og mærkningsudstyr i de mest krævende produktionslinjer, kræver pålidelige produkter, en ensartet integration og en sammenhængende global supportfunktion. Domino investerer derfor mange ressourcer i kontinuerlig produktudvikling, markedsstøtte og service for at sikre, at vi er en optimal partner for vores kunder, uanset deres geografiske placering.

Domino Systems A/S stiller dedikerede ressourcer til rådighed for vores OEM-partnere. Vores teknisk OEM-konsulent hjælper med support i forbindelse med integration til andre produkter og fremsender gerne 3D-tegninger, el-diagrammer og meget mere.

Kontakt Technical Sales Manager Frank Johansson på mail: fj@dominosystems.dk eller på tlf.: 30 94 62 25 hvis du har brug for rådgivning. 

Når du vælger produkter fra Domino Systems A/S får du ikke alene kvalitetsprodukter, men en dedikeret samarbejdspartner, som hjælper dig med, at udvikle innovative løsninger til din kunde.  Vi fungerer som sparringspartner på jeres projekter og stiller en lang række professionelle services til rådighed, der alle har til formål at lettet jeres arbejde og sikre en høj produktkvalitet. 

Produkter, bygget til integration 

Standard protokoller udgør fundamentet for den bro, der skal sammenkoble alle dele af en produktion via internettet – lige fra enheder og produktionslinjer til integrationen af printere med OEM-udstyr.  De udgør desuden en konsistent og sikker indgangsvinkel til indsamling og videreformidling af data gennem de mange systemer, der kortlægger produktionseffektiviteten (OEE).

Weihenstephan Standards (WS) er en kommunikationsstandard, der anvendes af mange producenter i fødevare- og drikkevarebranchen. Med softwaren QuickDesign WS kan Domino-printere sammenkobles med andet udstyr og systemer i produktionsmiljøet.

Sammenkobling af printere med produktionssystemer, som f.eks. MES and ERP,  giver effektivitetsgevinster, ved at automatisere kodning og mærkningsopgaver. En af de største årsager til spild og nedetid i produktioner skyldes, at operatøren indtaster forkert information i printerne. QuickDesign integrerer Domino-printere med MES og ERP og reducerer derved behovet for menneskelig indgriben og således også antallet af fejl. 

Domino går forrest når det drejer sig om at hjælpe kunderne med at opnå det ultimative mål i enhver produktion; Maksimal effektivitet. Dette opnås ved, gradvist, at implementere koncepterne og landvindingerne fra Industry 4.0 i produkterne, og derved skabe fordele på produktionsgulvet. Med disse positive forandringer, er potentialet uendeligt, når det gælder øget effektivitet, gnidningsfri betjening og eliminering af spild, som følge af operatørfejl.

Vi sørger for, at dit projekt kommer sikkert i mål

Vi stiller en række ressourcer til rådighed for jer, for at sikre et professionelt slutprodukt.  

Førende produkter
Vi tilbyder de sidste nye løsninger baseret på et bredt udvalg af teknologier.  Alle produkter er gennemtestede, så de opfylder de meget forskelligartede krav fra bl.a. føde- og drikkevare- , bygningsbranchen og den farmaceutiske branche og skabt til integration. 

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Udstyr godkendt af FDA, MAFF og EEC
  • IP-rated udstyr til wash-down-miljøer
  • Blæk godkendt til brug på fødevarer
  • Print af UCC/EAN-128 og ITF-14 stregkoder
  • Testmærkning

Vi udfører gerne Test Samples på kundens eget produkt eller emballage. Prøverne udføres på anerkendte testlaboratorier.  Vi sikrer således, at man altid får valgt det optimale produkt, til den enkelte kundes behov. 

Tekniske manualer og tegninger
Vi tilbyder tekniske manualer og tegninger på alle produkter således, at de nemt kan indpasses  i In line-produktioner.

Uddannelse og træning
Vi uddanner gerne jeres personale i vores produkter, således, at I kan servicere slutkundens samlede produkt.

International serviceafdeling
Vi kan tilbyde en professionel serviceafdeling, der servicerer hele landet. Har man brug for service ud over landets grænser, har vi et stort netværk af internationale samarbejdspartnere.

Hver sag håndteres af en dedikeret Technical Sales Manager, der er din projektleder - fra start til slut. 

Kontakt: 
Frank Johansson
Technical Sales Manager
Mobil: 30 94 62 25
fj@dominosystems.dk